Dobrý deň mamičky. Prosím vás viete mi poradiť nejaky dobrý a veľký obchod pre budo zákldnou výbavou, postielkami, kočikmi...
my sme mali skoro všetko z TOYSu, maju velikansku predajnu pri Shopingu... ale oblečko by som teraz riešila v Primarku, to sú doslova zlomkové ceny
A kde vo viedni je ten TOYs. Primark uz mam naplanovany ten je v SCS. A postielku sa oplati kupovat vo viedni?
primarky su dva- jeden v scs druhy v G3...
oplatí/ neoplatí ťažko povedať... podľa toho akú máš predstavu...mňa dopredu upozornila laktačná ( kamoška), že do postielky nemám veľa investovať, lebo kojené dieťa aj tak bude so mnou vo veľkej posteli... a tak aj bolo
TOYS je v SCS na opačnom konci ako Ikea, je to samostatná budova, nie priamo súčasť
... ale je to už 10🙂 rokov, už sú možno lepšie možnosti
postielku, prebalovačku, kočík, pozrite aj v tých velkých nábytkových- Lutz, Mobel Ludwig, Kika
#anabeth dakujem velmi pekne... takze vlastne v tom SCS je primark ikea aj toys? Pojdeme teda tam a uvidime co po ceste este uvidime a pobehame ..dakujem
Ja som dostala prvú výbavu ako darček z práce. Vo Foiro majú komplet pre bábätko. Sú tam vecičky hneď po narodení.
ahojte, prosím ťa maria1823 boli tam vecičky na oblečenie či aj iné potreby? Bola si spokojná s kvalitou?
misik1, su tam aj potreby na kupanie, cesanie, hracka, plienky. Podla mna celkom fajn- pozri na nete to Foiro.
Dakujem, ano pozrela som. Vyzera to dobre. A pekne rozdelene 🙂 cely balicek pre babatko v modro-bielej alebo ruzovo-bielej kombinacii
Ja zhanam nieco,lebo budem onedlho krstnou mamou chlapceka, tak myslim, ze ako darcek sa to hodi. Asi to aj darcekovo balia. Ak to pride tak, ako to vyzera na foto, tak sa mi to paci 🙂
Opravujem sa.. omylom som odoslala skor ako som dopísala.
Potrebovala by som poradiť nejaky obchod pre bábatka a buduce mamičky bo viedni. Chystáme sa na výlet do viedne a chcela by som rovno popozerať výbabu pre bábatko, postielku, kočík, ale aj základnu výbavu. Viete mi niekto poradiť kam sa oplatí íst pozriet do viedne. Ďakujem