Ahojte maminy. Vedeli by ste mi odporučiť nejaký konkrétny monitor dychu??? Alebo naopak, vyvarovať sa nejakému s ktorým ste neboli spokojné? Čakám prvé bábo a na trhu je toho neskutočné množstvo a ja sa neviem rozhodnúť ktorý vybrať. Ďakujem za odpovede.
@nikola_12 BABY MONITOR NANNY BM-02A ja som prvorodička a mám 6-mesačne dieťa a vybrali sme si tento a sme spokojní 😉
@nikola_12 my máme Nanny od Jablotron, Česká firma a sme spokojni veľmi, raz už nám aj alarmoval, mala bola v postieľke, predcasniatko, mala dlhšiu pauzu v dýchaní a začal riadne hucat, neviem si to bez neho predstavit
Ja mam avent, čisto nový,ani raz nepoužitý, a to mám 2 deti 😆😆😆
@nikola_12 pripnem sa to zaujima aj mna, ja by som ale potrebovala monitor dychu a zaroven aj s vysielackami ako bol angelcare... neviem ci sa da este kupit..
@monika2605 ja som práve objednala Angelcare ac327.
@milakarling pozriem
@natalindaaaaa Ten som presne pozerala.
My mame Babysense a za mna spokojnost, pouzivali sme tiez tak do 6 mesiacov 😊
@milakarling už Vám prišiel prosím ? Ako to funguje a na akej stránke ste objednali ? Ďakujem pekne
Babysense 2,ale najprv si zisti ci neprenajimaju v tvojej porodnici.Naco by si ho kupovala ked si ho mozes prenajat a keby sa pokazil tak ti vymenia kus za kus.
@pseudomonas87 mali ste od Jablotronu aj matrac zakupeny ? Ak nie, tak aky matrac ste mali kupeny ??
@marselita10
Oni uvádzajú na stránkach, že matrac nesmie mať hrúbku viac ako 14 cm, myslím, no a my sme šli jednoducho do obchodu s matracmi, mali dokonca akciu na matrace do Postieľky, 10 cm hrúbka, tak sme vzali.
@nikola_12 babysense 2 🙂