Dobré plavky pre bábätka

27. okt 2021

Máte prosím tip na konkrétne plavky s ktorými máte skúsenosť? Neviem si vybrať. 🙂 Ďakujem.

autor
27. okt 2021

@lulu0123 pozerám že taketo plavky narozdiel od jednorazových prepúšťajú moč von z plienky?

qetka
27. okt 2021

aj z jednorazovych sa samozrejme moc dostane do vody, kedze su cele mokre.

yanni
27. okt 2021

Ono plavecke plienky (nazvy si to aj plavky ako chces) so toben na to, aby "to pevne" zachytili. Jednorazove zachytia aj moc ale samozrejme nie vsetko. Zalezi aj pre ako stare dieta to chces. ja som mala pri dcerach do ca. pol roka tie jednorazove (pozor tiez nie vsetky su dobre), potom ako som zistila, ze sa do vody NIKDY ani nevycikaju ani neurobia velku potrebu, tak som presla na plienkove plavky (mali sme od imsevimse) a okolo roka uz som to vobec neriesila.

lulu0123
27. okt 2021

Ja som do bazenov zvykla davat jednorazove a na to este tieto neoprenove.Moje deti zvykli aj kakat v bazene.Tak aby sa to nedostalo von.A cistit to rozmocene 💩tiez nie je sranda.Preto ta jednorazova plienka,ktoru vyhodis je super.Ked napriklad kakali doma,tak som dala len plavky.Tak rozne,podla situacie.

sarinka2012
27. okt 2021

Aj jednorázové prepúšťaju moč, oni nemajú žiadnu saciu schopnosť, to by ani nešlo, ked namočíš dieťa do vody plienka by sa extremne napila. Jednorázové aj neoprenové plienky na plávania maju jedinu funkciu - udržať stolicu. My sme chodili od 4teho mesiaca na plávanie a dcera mala splasch about , využili sme ich aj pri mori a bazene 🙂

autor
27. okt 2021

Ďakujem za rady.. jasné keď sa nad tým zamyslím ako rýchlo mi precika plienku,asi by šiel tou tiahou rýchlo ku dnu :D tiež plánujeme v 4 mesiacoch a prvýkrát, tak som nevedela čo a ako.

sarinka2012
27. okt 2021

Ja som raz pri mori večer na prechádzke omylom vzala dcere jednorázovu plienku na plavanie ,mala vtedy asi 7 mesiacov ( na dovolenke sme použivalie aj tie na striedačku lebo bola stále vo vode) ,v reštike som ju prebalila a všimla som si že mám tuto plavaciu ale si vravim že ved už platime a ideme to chvílu vydrží. Absolutne 😀 nenasalo to nič, akože fakt nula nula nič, dcerka bola komplet mokrá ked sme prišli na izbu čo jej to všade vytieklo a plienka sucha 😅 takže z vlastnej skusenosti viem že vobec nemaju saciu schopnost a nedaju sa teda použit ani ako sos ked zabudnete normálnu plienku

autor
27. okt 2021

@sarinka2012 dobre vedieť , verím že to vtedy musel byť šok :D 🙂