Ahojte, obzeram sa po nejakych zavinovackach pre babo, mate skusenosti s vyrobcami Infantilo alebo Belisima? Hladam take tie s vystuzou a tieto mi pridu cenovo dostupne a pekne. Popripade na prestriedanie ulitky. Hladam nieco co sa rychlo viaze, ci radsej odporucate klasicky perinku? Vyuzite od prelomu augusta/sept.
@jozefina30 my sme po perinke celkom dlho pouzivali ulitku kedze sa budil na rozhadzovanie ruk
Odporucam tuto
https://www.aladdin.sk/deky-zavinovacky-a-spaci...
@brezza ano presne tuto som pozerala! Asi skusim popri perinke/zavinovacke na skusku aj tuto ulitku, myslis ze na zaciatok 1ks alrbo rovno dvojbalenie?
@karhu vdaka za tip, je nutne dokupit aj vystuz, nebude na konci leta babatku teplo?
@jozefina30 ponukaju letnu aj zimnu vystuz
@karhu to je ake retro. Neter narodena v juli pred skoro 5timi rokmi najradsej v takej bola. Este po mne perinka hrubocizna a ona v nej spala 😀😀😀 ... iba v plienke 😀
tiež odporúčam klasickú, ako je tá nemocničná. môj bol najradšej v zavinovačke po mne, klasická perinka a aj v nej dobre držal, z tých moderných krásnych mi vypadával..
Mimi perinka original 🙂🙂
@brezza ďakujem Bohu za niečo také 😂uzaj to idem objednať ja môjho musím baliť do plienky ale už ani to nepomáha a strašné sa jeduje pri kojeni
@maruska1001 mas ju odskusanu? Spokojna si s nou bola? Naozaj babo spinkalo tak ako v jej videach? Ja uz mam kupenu tak dufam, ze bude fungovat 😊
@kikid1 nie bohužiaľ nemám ju odskúšanú lebo som sa o nej neskoro dozvedela ale pri druhom si ju určite zaobstaram. Potom daj vedieť či fungovala 🙂🙂
@maruska1001 oki dam vediet, my mame termin az na konci novembra takze este par mesiacov kym ju budem moct odskusat
Ahojte, prosim vas prave tiez pozeram po tych ulitkach, ale zda sa mi to tenke pre zimne babo. Dava sa potom este aj do klasickej zavinovacky? Vdaka za odpoved.
@ivka_iva ja som kupila pre letne babo, ulitka je tenucka cize na zimu podla mna klasicka perinka, ale do takeho zaciatku oktobra urcite ulitka, zalezi od teploty no
https://www.baboshop.sk/GAJI-Zavinovacka-klasic...
..z tohto babatko ani chlapovi nevypadne, spolahliva, kvalita bavlnena klasika