Milé žienky neviete mi náhodou poradiť kde v KOŠICIACH sa dá kúpiť pekná,dobrá a lacná postieľka???a tak isto aj kočík?ďakujem za rady....je to súrne🙂)Keďže mám už tesne pred termínom🙂
Ahoj, skus predajnu Babetkovo na Dominikanskom namesti, alebo maju aj internetovy shop www.babetkovo.sk
Ahoj danculik,
ja som z Prešova a nasla som inzerat na www.detsky-bazar.hyperinzercia.sk, kde predava jedna pani drevenu postielku.Neviem ci chces uplne novu alebo pouzitu, ale tento inzerat sa mi zdal byt velmi dobry.Nam sa potom podarilo pozhanat v Presove tak som jej volala ze uz nechceme.Tak ak by si mala zaujem a tym ze si z Kosic tak jej skus zavolat, alebo uz ako chces.
Tu je ten inzerat.
Predám detskú drevenú postieľku (3 polohy), matrac antialergicky jedna strana ortopedicka ma ležanie a druha strana masažne guličky na statie a chodenie dieťaťa, baldachyn+hniezdo, perinky v jednom motive + 2ks napínacie plachty. Postielka je používaná 12 mesiacov a je po jednom dieťati. Cena 2.000,-- Sk Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Tel. kontakt 0904 511 698
Nam sa tiez podarilo zohnat postielku, jeden starsi pan nam ju daroval, je po niekolkych generaciach, ale v super stave. Manzel ju obrusil, nastriekal novou ekologickou farbou, dal nove sruby a kupili sme novy matrac a je ako nova. 🙂 Taka by dnes stala kopec penazi. Skus sa popytat znamych ci nemaju nejaku nazvys, co nepotrebuju alebo v rodine. Mozno babky maju nejake odlozene po detickach 😉 .
inak na terase aj tahanovciach su dost velke bazariky na postielky a kociky
🙂 I na KVP - bazar Slniecko,skus pozriet na nete BAZOS,MODRY KONIK,BABETKOVO... - burzy veci pre deti...
Pekny a uspesny den! 🙂 😀 😅 😵
na luniku II je tiež super bazarik na postielky a kočiariky 🙂
🙂 Len skoda,ze v tych bazarikoch sa navysi cena kvoli provizii 25 - 30% pre majitela (napr.kocik za 3000.-sk + 600.-sk do vrecka sprostredkovatelovi,co je dost za sluzbicku a poskytnuty priestor...),len nech su vsetky 3 strany spokojne...no nie? 🙂 😀 😅 😵
aj na blšáku sa dá celkom dobre nakúpiť.
ahojte tak ja som velmi spokojna zo strankou babybazar.sk alebo bazs.sk bazarik je na kvp slniecko tam ma tiez dobre a lacne veci pri poliklinike alebo na janigovej
a co takto odskocit si do polska 😉
ahjaoj,chod jednoznacne do Madarska,je to len hodina cesty autom ak mozes,a ceny su bajecne,uz su aj nove obchody v Barci,tam je majitel Madar ktory ma i v Miskolci velky obchod,no tam ta to aj s cestou vyjde lacnejsie
danculik uz asi pomoc nepotrebuje 😀 ten prispevok je stary a to som jej este aj napisala ze aj ja kocik predavam 😀
scouty1-prepac ale som popletena si chlap ci zena??
mukky
- presne tak, ona už pomoc nepotrebuje, ale scouty1 tu oživil tému s pred 2 rokov, ktorie prečo 😉
- v príspevku zmazanom adminom bolo len niečo v zmysle, aj v KE sa dá nakúpiť.... 😉
Denisa hod mi to do ip ze kde v KE sa da nakupit 🙂 please
odporučam isť do polska alebo madarska z košíc to nieje daleko 🙂 a aj ked zaplatíš za cestu vždy to bude lacnejšie ako na slovensku 😉
ahojte,
vie mi niekto poradit zdravotne nezavadnu postielku? myslim lak, nejaky EKO/BIO. dakujem 🙂
ivulik2 a kam do poľska chodievate?
hľadáme totiž jednu poľskú autosedačku majú ju aj tu v ke ale jasné že ak to varábajú poliaci bude to tam samozrejme lacnejšie len neviem kam sa oplatí vyštartovať
lul všetky postieľky by mali byť zdravotne nezávadné a ak hľadáš len lak tak to ti nič iné neostáa len v obchode študovať či je to vhodné aj pre deti
ahoj danculik, no neviem ci ti to pomoze, no ked chces lacne, skus nejake detske bazariky, aj tam najdes dobre veci 🙂