Do ktorého mesiaca sa necháva hniezdočko pre bábätko?

7. dec 2021

Dokedy sa necháva hniezdočko bábätku?

babovka2321
7. dec 2021

Kludne aj do 2 rokov, ak mu vyhovuje, na to podla mna nie su predpisane pravidla 🙂 ja som zobrala okolo 4 mesiaca, ked sa zacal vela pretacat v spanku a hniezdo mu v tom branilo, tak sa na to vzdy zobudil.

medeaa
7. dec 2021

Moj ma 7 mesiacov, v hniezde spaval priblizne do 6 mesiacov. Odkedy sa vrti ako vrtula a putuje v noci po celej postielke, hniezdo na noc nedavam, aby mohol zaspat na brusku, ked sa pretoci. Cez den mi bez hniezda nezaspi, tak zaspava v hniezde. Podla mna je dobre zvazit spinkanie bez hniezda, ked sa babo v noci aktivne pretaca.

autor
7. dec 2021

Malý ma 4, v noci zatiaľ pekne spinka len keď som ho dávala cez deň do ppstielky tak sa vrtel, vykladal si nožky na boky hniezda a hovorím si ze dokedy vlastne bude treba... tak ešte nechám asi chvíľku🙂

majlo1234
7. dec 2021

Nam bolo hniezdo od zacitku s prepacenim na hovno, ani neviem, naco vlastne sluzi, v kazdom pripade, moj ma tri mesiace a odkedy sme doma z porodnice, nechcel byt ani v hniezde ani v perinke, len na volno🙄

autor
7. dec 2021

@majlo1234 perinku sme ani my nevyužili, tiež bol na voľno....hniezdo mi prišlo fajn aby mal aspoň niečo okolo seba ale tak jasne ze to není nevyhnutnosť...my sme tiež vyrástli bez toho...

jaskolka
7. dec 2021

Môj bol do 5 mesiacov, kým sa nezačal pretacat, potom mu to vadilo, lebo kvôli krajom sa nemohol otočiť a rozčuľovalo ho to😁..
V perinke bol asi týždeň, tú vôbec nechcel. Preto mi aj hniezdo vyhovovalo na presun, dvíhanie, tak istejšie sa manipulovalo s nim, keď napríklad sme ho dali dolu k svokre, ona sa bála ho len tak dvíhať, tak vždy ho mala len v hniezde položeneho na gauči.

marianna_peskova
8. dec 2021

Dokým sa do neho zmestí na šírku alebo na dĺžku. Ja som mala veľkého syna, dlho v ňom nepobudol.

zuzuliatko18
8. dec 2021

Mas. Nom spaval, kym SA vosiel, nejaky CAS sme ho pouziviali aj rozviazabe dole oru nozickach, no ked zacal sa moc prevalovat a cestovat, muselo ist prec.