Dobrý deň.
Chcem sa opýtať do akej hrúbky matraca sníma monitor dychu Babysense 2.Chcem kúpiť kokosový matrac a ten ma hrúbku 10 cm. Predavačka mi povedala ze si nie je istá ci dokáže monitor snímať aj cez takýto hrubý matrac. Niekde na internete som však videla aj 8 centimetrový. Je lepšie 10 ci 8 centimetrov? A už pri jednom, ktorý kokosový matrac odporúčate. Postieľku mam klasickú 120 x 60.
Ďakujem
Lenka
Ja som si ho kupovala tiež, keď sa dcérka narodila. Tiež som kupovala kokosový matrac. Predavačka mi však nevedela poradiť, ale moja kamoška mi dala kontakt na distribútora. Je to firma Mlongauer. Volala som tam a boli veľmi ochotní, povedali mi, že nezáleží na tom z čoho matrac je a hrúbka môže byť do 15 cm.
Ja viem , že pre monitor treba kúpiť do 10cm, ja mám taký, dúfam, že to bude o.k.
My máme tiež senzor babysense a matrac máme hrubý 18 cm a normálne funguje
ja mam kokosovy matrac a fungoval nam monitor vyborne. mali sme nanny.
My mame problem, ze ked je mala v zavinovacke, tak sa nam spusta poplach (mala ma este len 9 dni, tak neviem ci to je tym, ze vazi len cca 3.5kg). Vam cez zavinovacku a matrac poplach nepusta?
Mozes kludne aj 10 cm, mali sme kokos-molitan-kokos a v pohode aj ked sme mali iny monitor /nanny/ . ked je babo malinke,je lepsie dat senzor na matrac, na to plienku, plachtu a tak dat babo🙂 A ak vyrastie, mozes dat pod matrac 🙂
Ahoj, my sme maly najprv myslim prvy mesiac na matraci, nato som dala deku, kedze bola zima, tak maly bol v perinke, cize nemal to take tvrde a potom sme mali pod matracom, nas matrac je dost hruby myslim, ze cez 10cm a fungovalo to. Obcas som to skusala aj bez maleho, ci zacne pipat, takze kludne nemusis sa bat. Fungoval nam. 😉
Detský matrac
Mne v obchode povedali ze matrac by mal byt do hrubky 13cm.