Do akého veku reálne má využitie detské kresielko?

22. nov 2021

Ženy, do akého veku reálne má využitie detské kresielko (foto)? A ak máte doma, aké ? Mne sa ľúbi tá na fotke, podľa muža je zbytočne drahá keď je xy ďalších za nižšiu cenu, tak neviem či sa oplatí táto, alebo je ozaj zbytočne drahá a ani nebude mať také ,,dlhé" využitie.
Dcéra bude mať 1,5roka.
Ďakujem

agacela
22. nov 2021

My sme dostali takéto kresielko len iné farebne prevedenie … mali sme ho v izbe asi deň… za mna je nebezpečne keď si aj dieta sadne ľahko sa prevráti dozadu …
Ja v tom nevidím využitie … mala neobsedí a na veľký koberec v izbe či normálne veľké kreslo v ktorom sa spokojne uloží aj s veľkou knihou

annm81
22. nov 2021

Je to molitanové kresielko, že? Podľa mňa má muž pravdu, zbytočne drahé za tú kvalitu a využiteľnosť. Ak chceš do detskej izby kreslo, radšej si priplať za seriózny drevený nábytok. Dnes je veľký výber dobre vyzerajucich kresielok, ktoré ti vydržia roky. My sme kúpili 1,5 ročnému, sedí v ňom aj ako 5 ročný a ešte asi dlho bude, keďže sa tam zmestim aj ja ako dospelá.

diusqa761
22. nov 2021

Takéto molitánové sme pred 2 rokmi kupovali v Sconto za cirka 20€ keď mala staršia dcéra okolo roka a pol a nevidela som v tom veľa využitia. To bol naozaj iba ľahunký molitán , prevrátilo sa to , roztrhala to a celkovo ju to veľmi rýchlo omrzelo. Ak poviem že počas roka tam sedela 2/3 krát tak to je aj moc. Máme nízky gauč takže keď sa naučila vyliezť vždy utekala na náš gauč kreslo ju absolútne netrápilo. Máme L-kový pohodlný, tam sa jej lepšie sedelo a hlavne po ňom rada utekala a skákala. Aj sme to kresielko venovali kŕsňaťu ale že tiež žiadna sláva. Za týždeň ho omrzelo a posúvali ďalej .

mone8
22. nov 2021

My máme takéto,dostali sme ked sa nám narodil syn a využíva aj dcéra 😉

ckatka
22. nov 2021

Ja som.nadsena kúpila to drevené z Ikei...vyzeralo.to super, ze ved aby mohlo.dieta sedieť a "čítať".
Určite 😂
Nikdy tam nesedel. S knižkou vždy na zemi alebo na posteli ako ja. Ako dekorácia fajn...ale nepoužiteľné...

lopka1313
22. nov 2021

Ja mam doteraz v ociach, ako znamej syncek sa rozbehol, skocil na take kresielko a prevratil sa... Esteze tam na zemi sedel moj priatel a (aj ked nemame deti) pohotovo zareagoval a zachytil ho, lebo by skoncil s rozbitou hlavou...

autor
22. nov 2021

Muž jej vyrobil drevený domček, a chceme jej ho do Vianoc dokončiť (aj ako darček). Rozmerovo jej tam vojde presne Boho drevená kuchynka a chcela som, že ešte kresielko a viac netreba aby tam mala aj kus miesta.. Ale teraz ste ma dosť zneistili 🙈
Drevený stolček a stolička mi tam už nevychádza rozmerovo.. Aj keď, ona by sa vnútri nemala ako prevratiť s tým kreslom ale je mi jasne, že by to ťahala von a po celom byte by putoval..tak sčul neviem... Nejaký vak na sedenie by bola lepšia voľba ? Alebo som totálne mimo ? 😂

hadecka39
22. nov 2021

Kamarátka malej kupovala ani nie že takéto kresielko, ale skôr to bolo také fotelkové viacej a zdá sa mi to v porovnaní s týmto na úvodnom obrázku aj pevnejšie. Ono vydrží to dlho aj využívať sa dá pomerne dlhú dobu. Len by som teda prihliadala na to, aby bolo aj bezpečné, lebo dobre vieme všetky, že akí sú výmyselníci tie decká :D

annm81
22. nov 2021

My máme niečo takéto. Nepríde mi to zásadne väčšie ako tie molitanové, ale to musíš odmerať. Možno nájdeš niečo drevené a dostatočne malé do vášho priestoru. Ale ak je tam naozaj úzko, nebude podľa mňa od veci dať jej tam len nejakú mäkkú podložku a dva vankúšiky. Deti radi sedia na zemi, len nech jej tam nie je zima

jaskolka
22. nov 2021

Môj ho dostal ako darček, je aj rozkladacie, ako taká mini posteľ. Občas si tam sadne, ale dáko extra ho nezaujíma.

ja_mama
22. nov 2021

Ja som pred rokom tiez rozmyslala o takom kresielku...nakoniec sme kupili tuli vak a ma uspech stale 🙂 do domceka by sa ale asi nosiel - su ale aj take nizke taburetky plnene tymi gulickami - krasne su znacky Tuli ale urcite je aj iny vyrobca 🙂