Ahojte, mamicky, chystam sa objednat nejake oblecenie pre babo cez internet c. 80(9-12mes) a 86(12-18mes), zaujimalo by ma ci take babo ktore ma viac ako rok este nosi dupacky. Nemam s tym skusenost, lebo to je moje prve babo a tak rozmyslam ci mu v takom veku uz nebude lepsie davat len nohavice nie dupacky, aby sa mu lahsie chodilo (ak uz bude okolo roka chodit) a tiez ked bude mat obute topanocky tak lepsie sa obuva s ponozkami ako s dupackami. Mozete napisat svoju skusenost? Dakujem
@linda20111 posledne dupacky co som kupovala obom detom boli v cisle 80, kedze sa dietatko nauci stat, chodit, dupacky by uz zavadzali, v dalsich cislach uz len teplakove supravy + body + opalovacky + jednodielne pyzamka, ale ked sa Tomasko naucil sam pouzivat WC, tak sme zrusili vsetko jednodielne, aby sa mu lepsie vyzlieklo, ked bezi na zachod 😉
ja som dupky obliekala najdlhsie ako sa len dalo, teda do velkosti ktora sa dala este zohnat. Podla mna je to pre dieta pohodlne, ale ked bol uz vacsi davala som mu ich len na doma, a papucky do nich obul bez problemov 🙂 Ku koncu ich nosil uz len na spanok....najvacsie sme mali 86tky 😉
@linda20111 - podla mna si si v zadani otazky sama odpovedala ;) Ked sa zacne stavat, chodit, dupackam odzvonilo... a to je niekde medzi velkostou 74-80...
@linda20111 ahoj, moje deti uz asi od 4 mes. dupacky cez den nenosili, davala som im body, ponozky a pohodlne teplaciky. ale dupky sme pouzivali ako pyzamko skoro do roka-myslim, ze najvacsiu velkost sme mali 74.
hlavne nekupuj prilis vela veci dopredu. moze sa ti stat, ze babo niektore velkosti preskoci, a veci nebudu sediet ani podla sezony.
posledne dupacky, ktore mal syn oblecene boli vo velkosti 56 😉 u nas sa absolutne neosvedcili, ani poldupacky... jedine, co mu dodnes obliekam su pyzamka - take tie klasicke overali s dupackovymi nozkami
moj este nosil 74, ale 80 len velmi malo. Od 10m zacinal s chodenim. Takze do c. 74., potom nevyuzijes podla mna....este je dolezite aj obdobie...u nas to bolo leto.
Ja som malej dupacky nedavala vobec, obcas sme nosili polodupky, aj to len kym bola uplne malicka.
Asi tak 4-5 mes. Nas bol dost velky a uz posobil doslova smiesne v dupackach, potom nosil skor teplaciky.
@linda20111 moje deti nosili dupackove overaly aj ako 3rocny na spanie.
ja mam velmi dobre skusenosti na doma s overalikmi a tiez su vyborne na spanie, bude ich nosit, dokedy sa len bude dat a s dupackami je to podobne, ponozky ked jej dam si ich stale stiahne, co sa v tomto pripade nemoze stat
@linda20111 mi sme spali v dupackach este tutu zimu maly mal vtedy 2roiky a .4 mesiace. na noc super.... 🙂))
a chcela by som aj teraz len neviem ako to bude s pisanim ... ze ci budeme stihat vyzliect... ale inak u nas do 6 rokoch sa daju kupit dupacky
prvá dcérka nosila dupačky do jej 12 mesiacov . Druhá dcérka keďže má teraz 8 mesiacov nosí dupačky - overáliky na doma alebo na spanie. 🙂
Ja som dupacky pouzivala kym sa mala nezacala sama stavat, potom sme uz pouzivali vacsinou teplaky.Ale overaly na spanie pouzivame stale.
dupacky som davala asi do 5 mesiacov, potom sa mi v tom uz zdala taka divna, mne uz prisla prilis dievcenska na babatkovske dupacky 😅 .. cislo 80-86 nosi teraz a to si uz vobec neviem predstavit, ze by nosila dupacky, taka velka slecna..
overaly na noc nosila do cisla 74, potom si to zacala rozopinat a spavala mi hola, tak teraz uz nosi klasika pyzamko
moj bude mat 2 roky a nosime dupacky-overal, pouzivali sme aj na vonku namiesto pancusiek a tielka, vlastne nosime non stop, aj doma pod teplaky a tricko, ked je chladnejsie, ako spodne pradlo, na spanie, ale uz odrastame :D vatsie ako do 24 mesiacov sa uz nedaju kupit, mne to pride prakticke,niake gumky, nevytahuje sa tielko, alebo nepadaju pancusky, ... bude nam luto za nasimi dupackami 😅 neviem co ma chodenie a obuvanie spolocne s dupackami, nam niako neprekazali pri pohybe,prave naopak, 🙂
@linda20111 moj ma 1,5 a dupacky este mava-na spanie,prip.overal...lebo putuje po postielke a stale mal holy chrbatik...aj ked bol mensi,preferovala som dupacky alebo teplaciky na traky,lebo bol stale v pohybe a aj ked mal pancuchy,opat ten isty problem,holy chrbatik,resp.co sa koncilo na pase,to postahoval,povyzliekal...takze ja som rozhodne za dupacky a plus vecicky na traky 😉
a este mi neda nenapisat,ze mne sa pacia klasicke babatkovske vecicky,proste nie zmenseniny dospelackych..ale babatkovka klasika 😉 jednoducho,dietatko bude zopar mesiacov,dospelak cely zivot 🙂
nic proti mamickam "dospelakov"...iba moj nazor okrem prakticnosti..
nikdy sme nenosili dupacky a prezili sme - sa mi zda ze mi doniesla jedny mamina - ale boli bez patentiek na ritke a to mi pripadalo strasne neprakticky tak neviem ci ich mala starsia oblecene raz 😀
@linda20111 ahoj, no pri otázke si si hneď aj odpovedala 😉