Ahojte, do akého veku dieťaťa ste používali jedalenske stolicky?ma 2,5 roka.Rozmýšľam ci by už netrebalo niečo ako podsedak na klasickú stoličku alebo poraďte co iné
Cca rok a pol u oboch. Odvtedy sedia na klasickych stolickach, prip.som im dala pod zadok este vankus, aby boli vyssie
My mame doma tu spominanu stokke, uz ma odmontovane vsetky “bezpecnostne” prvky a je to len zvysena stolicka-cize cca do dvoch rokov? Tato sa da pouzivat cely zivot, tak ju nechavame pri stole
Medzi 2 az 3 rokom..sa toto obdobie koncilo.
Tesne pred 2r sme ju predali a kúpili podsedak s pútaním.
Dokedy tam chceli byť, sú drobní.
Tak v 1,5 roku uz jedol normalne, ale je fakt vysoky
mam stokke tripp trapp a niekedy si tam sadnem aj ja 🙂
Mal cosi cez 2 roky, mozno 2,5. Potom chxel seduet za malym stolom ako starsi brat
Ma skoro 3 a stále používame
My sme používali približne do 3 rokov, ale to už väčšinou len ako stoličku k normálnemu stolu, bez pásov a pultíka
Tak moj uz bude mat o 3 mesiace 4 roky a nechce ani pocut o tom, ze by vymenil stolicku 🙈 Povedal, ze v nej prestane sedavat, ked bude taky hruby, ze sa uz do nej nezmesti. To bude pri jeho vrodenej palickovitosti mozno v 13tich :D
Asi tak do 4rokov, ale niektori aj skor. Mozes taketo pouzivat https://www.brendon.sk/hauck-alpha-grey-drevena... (aj stokke je a zrejme aj ine) ak sa vam zmesti. Pripadne ine nieco co potom das k pisaciemu stolu napriklad