chcem sa opytat do kedy sa musi prat v pracom prasku pre deti a odkedy mozem pouzivat normalny aj pre dieta
uvidis podla reakcie na prasok - ja som prala cca do roka a potom som tak plynule presla na ten "nas". Ale napr. som vyskusala vsade vychvalovanu avivaz (nie detsku) a nerobila detom dobre. Takze vsetko je to individualne 🙂
ja som tiez niky neprala v detskom, periem uz niekolko rokov v persile
to slovo "treba " nechapem. Ja som nikdy neprala veci v detskom prasku . Od zaciatku som pouzivala uplne normalny prach aj avivaz a moje dieta je tu a je zdrave a zive 🙂
podla potrebya zdravia dietata a alergii v rodine. mi sme prali 2 roky v lovele, potom sme postupne zavadzali avivaz a teraz periem v detskom drefte.
ja som prala v deckom prasku aj avivaze do 1 roku potom som presla na klasik a avivaze ale bez silnych voni a 2 rokoch uz normalne,teraz som prestala aj avivaz, ved naco ked aj prasok uz vonia 🙂 treba skusit 😉
treba ako treba - u prveho dietata som oddelovala malej veci a prala v detskom bez avivaze - ale tu nepouzivam vobec. u druheho som sa o to snazila asi tyzden a som sa na to vykaslala velmi rychlo - a dieta nema ziadne kozne problemy 😀
cize treba pokial teba prestane bavit to prat osobitne a pouzivat iny prasok ako pri ostatnom pradle - samozrejme pokial dieta naozaj nema nejake kozne problemy
ja som prala asi do 3 mesiacov a teraz uz periem spolu s nasimi vecami a avivaz nepouzivanm vobec , nie je to vhodne, starsia dcerka mala s avivaze suchu pokozku
já malé peru zvlášť ale extra prášek ji nekupuju, používám stále ariel a aviváž softlan..jen sem tedka presla s prášku na velký gel a ty kapsle..
@manchester198 ja som z toho tiez nerobila vedu,inak ked chces aby to bolo setrne tak pouzi radsej mydlo,alebo mydlove vlocky,lebo prach na pranie,vraj "sensitive" ja oblbovanie,vraj v tom nie je skoro ziadny rozdiel.Ja som prala v normalnom prachu a tiez som nepouzivala avivaz,ani ju nepouzivam
Ja som to otocila... Vsetky veci periem v Batole alebo Lovele 🙂 aj avivaz davam Batole alebo Lovelu - od narodenia 😀 Zvykli sme si, manzel aj ja aj tak pouzivame svoje vone 🙂
Zo zaciatku som prala detske veci oddelene od nasich, ale asi po 3m periem spolu. Ved aj tak vacsinu periem na 60, okrem farebnych, ak to nejde, preperiem v rukach.
ak vam dieta nebude mat alergiu, tak mozete pouzivat normalny prasok. ja som pouzivala ako norlamny prasok Persil Sensitive, cize nemenila som. je to najlepsi prasok, aky poznam. vsetky flaky vyperie, pradlo je krasne, biele, ziadne predpieranie, namacanie.
ja som pri prvej dcerke prala v detskom prasku a aj avivaz som mala sensitive, ale ked sla mat 3roky a nam sa narodila mladsia tak som prala detske veci s normalnym praskom len avivaz mam detsku sensitive.. .a nasim veciam dam normalnu avivaz....detske veci nemiesam (neperiem) z nasimi zatial....
Nikdy som neprala v detskom prášku. Podľa mňa osobne je to blbosť. Treba hlavne vybrať dobrý prášok (alebo tekutý, akýkoľvek), nedávať ho príliš veľa. Podľa mňa je dôležitejšie správne triedenie prádla. Dlho som nedávala aviváž, teraz nedávam do dávok, ked mu periem bodíky alebo spod. prádlo, na ostatné prádlo dávam.
Pokial drobec nema ekzem, kludne mozes pouzit "bezny" praci prostriedok. Ved reakciu, by si aj tak hned uvidela.
ja periem v detskom prasku aj avivazi od narodenia a budem to tak pouzivat aj nadalej .... neviem dokedy treba alebo netreba .... podla mna to zavisi od reakcie dietatka na samotne prasky .... ale ja jednoducho akosi neviem prat synove veci s nasimi ... predsa len tie nase su spinave trochu "inak" ... alebo mozno sme si len tak jednoducho zvykli a vyhovuje nam to .... 😀
nikdy som neprala v detskom prášku .... dieťa nemá ani vyrážky, ani exém ani žiadnu alergiu!
zalezi od dietata starsej som musela prat v detskom a dokonca uplne zvlast od naseho a mladsej stacilo do pol roka so snsitiv a potom uz bolo jedno
Mozes a nemusis. My perieme v Dreft sensitive uz aj nase dospelacke veci, lebo dobre perie a krasne vonia. Neperiem v nom pre nas, lebo je Sensitive 🙂 Pokial dietatku neskodi, mozes prat v normalnom.
my perieme vsetko spolu v normalnom prasku 🙂
ja som prala asi do pol roka zvlast,v detskom prasku.Po pol roku som presla na klasicky a na avivaz.Mala s tym nikdy nemala ziadny problem,ziadna alergia ci ekzem.No je to na zvazeni a triezvom usudku kazdej mamicky 🙂
ja som nikdy neprela v detskom prasku 🙂