Ahojte,
chcela by som malej kupit este take tri overaly na zaciatok aby sa mi jednoduchsie obliekala. poznam klasicke overaliky na gombicky az k noham ale videla som na nete aj so zipsom. co na to hovorite? je to v pohode ?? (inak ten zips je vedený ku spodku jednej nohy alebo ako? lebo na tych fotkach to nie je poriadne vidno.
dakujem za rady
marlen
Na gombicky. Na zips som mala jeden a zle sa mi to zaponalo, ked sa babo hybalo
@marlen_ka87 Neodporucam. Jedine len ak by si zohnala so zipsom, ktory sa zapina zhora dolu. ja som mala v rikach len take, co sa zapina klasicky zdola hore. je to velmi neprakticke. Ked potrebujes babo prebalit, musis ho prakticky komplet vyzliect.
pyzamka na cvoky len rozopnes na nozicke a medzi nohami a tak prebalis.
Cize za mna, a preto som ani zipsove nikdy nekupovala, je zipsovy velmi neprakticky.
U nas sa najviac osvedcili pyzamka od Carters tie na zips. Pri druhom chcem na prve tyzdne len take. Je to ale aj o preferenciach, pretoze sme vzdy umyvali vodou aj len pri cikani, mne to velmi vyhovovalo, ze som rychlo malu vyzliekla, pretoze zips siel az k pate obliekanie bola otazka par sekund. Mne tie cvoky liezli na nervy, dlho to trvalo a v noci to nevidis. Tie som uz uplne vyradila, lebo viem, ze pri druhom ich nechcem pouzivat.
@marlen_ka87 z Lidla sú najlepšie..na zips určite nie, to môže tlačiť..🙂
Ja som dostala zopár takých, ktoré sa zipsovali od spodku jednej nohy až hore. Bolo to veľmi nepraktické, jednak samotné obliekanie bol horor, lebo sa mi ťažko vtláčala nožička do tej časti bez zipsu a jednak ako už bolo spomenuté, keď chceš prebaliť, musíš celé vyzliesť a obliekať nanovo a bábätku počas toho môže byť aj zima. Takže ja odporúčam na cvočkové gombíky (nie klasické prevliekacie, lebo s tým je tiež oštara). Ale úplne najpraktickejšie pre mňa bolo vždy body + polodupačky (nohavice akoby spojené s ponožkami).
Mala som overal od znacky reflex a parada. Mali dva behaky na tom zipse. Jeden klasika na zapinanie ku krku a ked bolo treba prebalit, tak bol jeden odspodu, aby sa nemuselo babo cele vyzliekat. Male decko este drzi a pekne lezi. Pri starsom je to na nezaplatenie, ked sa uz vrti a nevie vyzdrat, kym mu tie cvocky vsetky zapnem.
Za mna tiez na cvoky. Mam dve deti a ani raz nezapnem na prvy sup, ale aj napriek tomu sa ma zdaju lepsie, ako na zips.
taky som pre cvoky
Mne sa praveze zipsove velmi pacili, ked uz nebolo treba v noci prebalovat, a tatino len zipsove pyzamka obliekal, cvoky vzdy zapol zle aj to dlho trvalo
Cvočky alebo gombíky sú najlepšie. Zips sa ani mne ľahko nezapínal
Baby ďakujem pekne za Vaše postrehy (tiež som si nebola istá tým zipsom. pýtam sa len preto lebo neviem nikde zohnať na nete lacne overaly na cvoky od vrchu po spodok :( všetko od 10-15 eur hore..nemáte nejakú osvedcenu stranku? potrebujem kupit 3-4 overali ale uz nechcem do toho vrazat vela penazi.
dakujem
@marlen_ka87 a čo tak lidl? Tam majú niekedy dobré detské veci a taktiež overaliky. Ja tam už pomaly nakupujem a to náš červíček ešte nie je ani sa svete. Ale nejaké veci pre neho mám už kúpené a kupovali som ich tam
@pelian ale lidl nema eshop ci? to musim vychytat akciu ze?
Mne zips vyhovuhe viac ako blbe cvoky. Ale uz chapem podla odpovedi preco je tazke ich zohnat...
@marlen_ka87 next napriklad? Tie su super. Po rokoch ako zakaznicka NExt mozem povedat, ze casom vsetko pohnojili, raz to, raz hento, uz nie je Next ako next ale overaove pyzamka a body, tie su kavalitou materialu aj sitim top.
Neviem, kde stale pozeras, ale HM ma tiez Multibalenia a za par drobnych. C&A tiez, akurat neviem ci ma CA aj shop na SK.
@marlen_ka87 v Lidli to veľmi často býva v detskom tovare, alebo aj H&M..alebo skús aj tu na koníku ak niekto predáva v super stave..
Na cvoky sú lepšie, ľahšie sa obliekajú ako tie na zips, lebo nozka, ktora nema zips sa velmi tazko oblieka, aspon podla mna. Lidl alebo f&f su fajn. Aj tu na MK sa dajú zohnať pekné.
F&f overaly su super tiez 🙂
nevidim fotky, takze ti neviem povedat, kam az je vedeny 🙂