Ahojte baby, viem, ze je tu vela diskusii na temu ,,dnesnych modernych teplomerov", posledne dni stale citam a cim viac citam, tym viac som uz z toho magor 😒 Viem, ze nebolo nad stare, dobre a spolahlive ortutove, ale ked uz ziaden nemam, tak co narobim?! Mala mi ma uz par dni horucky a mam pozicany bezdotykovy teplomer, ale je podla mna dost orientacny, meriam na viac krat a casto mi vychadza ina hodnota a to som na nete pozerala aj videa ako spravne merat... Je to sice pohodlne pri detoch, ale neviem, ci sa to za tie peniaze oplati, ked mu nemozem uplne verit ☹ Preto sa pytam, ci mate niektora osobnu skusenost s difitalnym teplomerom thermoval rapid flex, az nekupim blbost 😀 Popripade budem vdacna aj za skusenosti s inymi digitalnymi teplomermi, napr. Omron alebo Microlife, atd. Dakujem za vase nazory, aj cas 😉
Ja mám z Hartmannu Thermoval rapid (predpokladám, že flex je s ohybnou špičkou...?) a som spokojná. Zo začiatku som mu nedôverovala, zvyknutá na liehový, ale niekoľkokrát som porovnávala namerané hodnoty liehovým a týmto a zakaždým boli rovnaké. Takže podľa mňa je dobrý.