Objednávate dievčatám zo stranky GATE? Ja nemam skusenosti a preto sa pýtam, sedia šatočky veľkostne, lebo čo som čitala recenzie na ich stránke, tak vraj treba vačšie. Aké máte skúsenosti vy? dakujem.
Ja objednavam dcere sem tam, ale uz pubertacke, 1,7 m vysokej a velkostne to sedi. Aj ked niektore tricka alebo mikiny objednavam vacsie, ze patrilo by jej M a kupujem jej L. Ma radsej take volnejsie, no teraz hodne bola taka moda kratke a siroke a to sedi aj to M ze su oversize.
Ja som si pár krát objednala pre seba a vždy mi lepšie sedelo o cislo väčšie. Alebo aj o dve no a čo sa týka kvality tak niektoré veci sa nedajú nosiť hneď pozmolkovane, veľmi nepríjemný materiál ale tak veci za 2€ moc neriešim. S niektorými som naopak bola spokojná
detske urcit vacsie, pisala som tam kopec recenzii :D už konecne viem, ako to u nich funguje, 8y je 128, 7y je 122, 6y je 116, 5y je 110, 4y je 104, 3y je 98, 2y 92...neviem, ako ine deti, moje rocne vyrastie cca 3 cisla, aktualne ma 2r 7m a velkost 116-122, ale podla ich cislovania už kupujem napr nohavice aj 128
@jojajojinka také nereálne číslovanie majú všade.. Ja mam 5 ročnú realne môže mať 116-120 a tricka jej sedia 134
Tak som zvedava ked pridu, dcere som objednala tri kusy s kratkym rukavom a tri kusy s dlhym rukavom najvačšie detske čislo mali na 12 rokov,hadam jej budu stačiť. Škoda, ze sa nevyrabaju aj vo vačšom.
Dievčatá, šaty prišli, odskúsali sme a čistá katastrofa! Dcére je horná časť úzka,tie s dlhým rukávom sú jej fakt úzke a tie s krátkym rukávom,je v nich napchata ako jaternica. Obchod GATE veľké sklamanie,neda sa to porovnat so satami z HMka. Ulakomila som sa na nízke ceny ☹
@tretiedieta ahoj ja som objednávala zo série mama a ja, a isto u dcérky vsscie, moja ma 1.5roka a objednala som na 3roky a také sú, že by mohli byt i väčšie skludom na 4roky, ale moja je baculka ma 15kg už teraz. Co sa týka dospelého tak tam je to veľkostne ôk, mam M a sedí Mko 🙂