Diaper Champ. Máte skúsenosť s týmto košom na plienky?

aninka30
28. máj 2011

Rozmyslam nad kupou tohto kosa na plienky mate s nim skusenost?Oplati sa?za nazory vopred dakujem 🙂

vieraj
28. máj 2011

Podla mna velka zbytocnost...

vampgirl
28. máj 2011

Diaper Champ nepoznam, my mame Angelcare, ale rozhodne si nemyslim, ze kos na plienky je zbytocnost, naopak si bez neho neviem zivot predstavit 😀 je to velmi uzitocna vec 🙂

kuratko
28. máj 2011

ja ho mam doma. je to dobra vec, ale niekedy mam pocit ze tie plienky citim. proste niesu tak dokonale oddelene tym vekom. hlavne ked tam nejaku plienku vkladas tak ten vzduch zvnutra sa dostane aj von a to je potom dost smrad, hlavne ked mas starsie dietatko.. 😒 ale vyhoda je , ze nemusis kupovat ziadne "spešl" sacky 🙂

manila421
19. jan 2012

kupila si ho nakoniec?ja nad nim teraz rozmyslam...

wrok
10. aug 2012

my používame Sangenic a fólie kupujeme www.sangenic.net - tak sme si znížili náklady. Navyše tento druh koša nepúšťa žiadny smrad keď doň dávaš ďalšiu plienku, pretože za každou plienkou sa sáčok zvrtne...

boka08
14. jún 2013

my sme ho mali a bol to dobry pomocnik, teraz ho predavame🙂

matej815
31. okt 2013

no my máme našťastie balkón takže vždy plienka putuje na balkón do igelitky

bruyo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka253
1. nov 2014

mám doma malú dcérku, používame kôš Sangenic pretože má väčšiu náhradnú kazetu. Taktiež je na tom super to, že sa do nej dajú kúpiť náhradné fólie za lacné peniaze od českého dodávateľa Sametic.eu, ktorý ponúka aj skid na rýchle a ľahké plnenie. Naozaj si to neviem vynachváliť, taktiež kôš ako aj spomínaná fólia od našich susedov 🙂

matark79
6. aug 2018

Zienky poradte mi.... mám kôš diaper champ, super vecička,no teraz sa mi zlomilo to tesnenie okolo.... neviete kde kupim nahradne?