Rozmyslam nad kupou tohto kosa na plienky mate s nim skusenost?Oplati sa?za nazory vopred dakujem 🙂
Diaper Champ nepoznam, my mame Angelcare, ale rozhodne si nemyslim, ze kos na plienky je zbytocnost, naopak si bez neho neviem zivot predstavit 😀 je to velmi uzitocna vec 🙂
ja ho mam doma. je to dobra vec, ale niekedy mam pocit ze tie plienky citim. proste niesu tak dokonale oddelene tym vekom. hlavne ked tam nejaku plienku vkladas tak ten vzduch zvnutra sa dostane aj von a to je potom dost smrad, hlavne ked mas starsie dietatko.. 😒 ale vyhoda je , ze nemusis kupovat ziadne "spešl" sacky 🙂
kupila si ho nakoniec?ja nad nim teraz rozmyslam...
my používame Sangenic a fólie kupujeme www.sangenic.net - tak sme si znížili náklady. Navyše tento druh koša nepúšťa žiadny smrad keď doň dávaš ďalšiu plienku, pretože za každou plienkou sa sáčok zvrtne...
my sme ho mali a bol to dobry pomocnik, teraz ho predavame🙂
no my máme našťastie balkón takže vždy plienka putuje na balkón do igelitky
mám doma malú dcérku, používame kôš Sangenic pretože má väčšiu náhradnú kazetu. Taktiež je na tom super to, že sa do nej dajú kúpiť náhradné fólie za lacné peniaze od českého dodávateľa Sametic.eu, ktorý ponúka aj skid na rýchle a ľahké plnenie. Naozaj si to neviem vynachváliť, taktiež kôš ako aj spomínaná fólia od našich susedov 🙂
Zienky poradte mi.... mám kôš diaper champ, super vecička,no teraz sa mi zlomilo to tesnenie okolo.... neviete kde kupim nahradne?
Podla mna velka zbytocnost...