Devčenský fusak pre chlapca

31. mar 2021

Bože baby.... Objednávala som fusak v akcii pre chlapca a ja som si absolútne nevšimla tu ružovú výplň...... Boli dva posledné kusy... Myslíte že to bude s prepáčením chujove keď bude chlapec mat v zime taky fusak?

petka_3
31. mar 2021

Nebude. A ak sa ti nepáči, skús ho predať a kúpiš si nový. Hlavne aby si ty bola spokojná. Je krásny.

vierka0508
31. mar 2021

Jasne ze nie, za dalsie v zime je to dieta v tom kociku take schovane ze si to ani nikto nevsimne.

sisa_s
31. mar 2021

Potom, ked budu vsetci nazerat do kocika, ze jeej, ake zlate dievcatko, budes tu frflat, ze to je chlapec 🙄 na mna celkovo moc ruzovej pre chlapca, ale ty ho budes pouzivat, tak sa rozhodni

bikarbona
31. mar 2021

Moje decko si popletu aj v ruzovej s chlapcom. Nijak ma to nevzrusuje. Kebyze chlapcek chodi do skolky v ružovej, ale takto v kociariku? Je to asi fuk.

anastazia93
31. mar 2021

Moja malá ruzovy overal s ružovo sivou ciapkou, a bežné mi hovorili: jeeej aké zlaté, to je chlapec či dievčatko?
Alebo rovno: ooo aky milý.

Takže myslím že ten kus ruzovej je úplne ok

petka_3
31. mar 2021

Mne sa stalo:
Aký pekný chlapec.
To je dievčatko.
Prečo je v ružovej?
???????

mariejenka
31. mar 2021

Nevadí, fusak je krasny.

katkamatka7
31. mar 2021

Bábätku to bude úplne jedno 😀 Otázok, či je to chlapec alebo dievčatko sa napočúvaš až až.

tenerifka
31. mar 2021

@petka_3 nezavdacis sa😂

hradnapani
31. mar 2021

vies co, ludia su schopni aj na zjavneho chlapca celeho v modrom povedat, ze ake zlate dievcatko a opacne 😀 Mna by toto vobec netrapilo, fusak je pekny. moji chalani nosili v takomto nizkom veku aj nejake dievcenskej kusky a nic sa nikomu nestalo. Toto su len take zivotne talafatky 😉

pribinak
31. mar 2021

To sa nedá vrátiť?

zuzanaete
31. mar 2021

Ak si s tym ty ok, tak si ho nechaj. U nas bol syn cely v modrom autickovom a aj tak sme pocuvali otazku, ze ci je to dievcatko. 😀 Nemozem za to, ze bol vlasac od narodenia a nebudem babatko strihat na kratko, len aby bolo jasnejsie, ze je to chlapec.

katkamatka7
31. mar 2021

Fusak je krásny, ako v ňom bude ležať, tu výplň prekryje, prípadne na spodok dať malú deku alebo plienku.

janickacrazy
31. mar 2021

skús ho vymeniť v obchode alebo s nejakou mamičkou, ktorá mala prvé chlapca a teraz bude mať dievčatko, pre mna je fakt dosť dievčenský aj bez tej ružovej výplne a sú tam copy, další dievčenský znak

leuska15leuska15
31. mar 2021

Áno podľa mňa pre chlapca je to od veci. Predala by som to a kúpila nové

majamat
31. mar 2021

z vrchu vyzera viac chlapcensky, vobec by som sa netrapila.
co sa tyka inych ludi, jedna mamicka sa raz zabavala na tom, ako sa jej susedka pytala, ci ma chlapceky, pritom dievcatko kompletne v ruzovom, este aj nausnicky na usiach 😀 niekto to nepochopia ni keby to mal nakreslene pred ocami

nevenka
31. mar 2021

Ja som mala bordovy 40-rocny s takymi bielymi vlockami vysitymi, co som v tom bola ja a aj sestra - pre chlapca. Dcerke som potom kupila iny, taky nepremokavy cierny s fialovym flisom a tretie sme neplanovali a je to chlapcek, tak ma s fialovym. Novy som uz potom nekupovala. Mozno kupim nejaky bazarovy do noveho sportiaka, ktory planujem, pretoze uz ten kocik co to zazil. A v sportiaku to uz aj vidno,...a mozno mu ho necham...Uvidim. Musis urobit, ako to Ty citis 😉

jarnajar
31. mar 2021

Ja som nechala muža, aby vybral, vravela som mu len, že chcem neutrálny, aby bol aj pre chlapca. Vybral veľmi podobný - ružové vnútro, ale náš má aj ružové plameniaky na tmavom podklade :D tvrdil, že je úplne neutrálny 🙂 V pohode si ho nechaj, vnútro aj tak nebude veľmi vidieť.

janezz
31. mar 2021

Nerieš, je nádherný a naozaj keď bude drobec ležať, tak bude mať hlavičku akurát tak že nebude vidno.
Mňa sa takto stupidne pýtala jedna mamina v čakárni keď som chodila na poradne s dcérou. Prišli sme, mala som ju vo vajíčku a cez vrch brutálne ružová huňata deka. A ona sa ma opýta že čo máme?

simca06022011
31. mar 2021

Pouzijes to jednu zimu, na co sa s tym vobec vzrusovat. Ak to nevies vymenit n ormalne v eshope nejakom, tak sa na to vykasli a bude ruzove. Podla mna je to ok.

kikaaa444
31. mar 2021

Ľudia sú mimo moja mala cela v ružovom a ešte aj kvetinový kočík mame a mna sa furt pýtajú či je to chlapec alebo dievča 🙄🙄 takze myslím si že je to jedno ak sa tebe páči ☺️

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janickacrazy
31. mar 2021

@janezz
@kikaaa444 tak napr. moja kamoška mala prvé dievča, druhé chlapca a normálne ho nosila v ružovej zavinovacke, tak možno aj preto sa ľudia tak blbo pýtajú 😂

felicita027
31. mar 2021

Ja som pri malej túto zimu mala fusak po synovi s chlapčenským motívom a nikto neriešil 😂 hlavne že malej bolo teplo 🙂 takže podľa mňa aj keby bol celý ružový tak druhým to môže byť úplne jedno

vevesh
31. mar 2021

Mne sa paci, ja by som si ho nechala bez ohladu na pohlavie....oblecenie sice by som dievcenske nedala, ale doplnky, satky, nosice, kociky, podlozka v kociku a spol. urcite neprisposobujem pohlaviu- decka mali castokrat opacne.
Inac mne sa tiez stalo: jeeeej, aky pekny chlapcek, aky mily copik a preco ma nausnice? (Dcera bola v ruzovom🙈). A na chlapca v modrom v kuse- a nie je to dievcatko? No , hadam by som si to za tych par mesiacov z porodnice vsimla.....🙆‍♀️🙅‍♀️🙆‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️

janickacrazy
31. mar 2021

@vevesh Mne raz jedna tetuska na syna: Aké pekné dievčatko! Ja: To je chlapec. Ona: Joj, ale taký pekný, toho je na chlapca škoda! 😂

majamat
31. mar 2021
ivanka12311
31. mar 2021

Nevadí aj v tak z toho vyrastie v tom fusaku nebude dlho aj moj mal tak 😇 môj syn nosil dokonca aj niektoré aj vecičky, pančušky, tričká keď bol malý po staršej dcérke čo nám ostali podotýkam iba doma 😃mimo domu išiel riadne oblečený ako chlapec

janezz
31. mar 2021

@janickacrazy odpadla som 😂😂

amelie2017
31. mar 2021

Krasny je. Ja mam po dcere do sportiaku sivy s celym ruzovym vnutrom a na vrchu minnie mouse a novy pre syna neplanujem kupovat.
Inak akurat dnes sa ma svokra pytala, ci mam bavlnene plienky uz pre drobca a ja jasne, pol skrine po malej. A ze ruzove??? Akoby nebolo jedno, cim mu budem mlieko utierat.