Detský inhalátor Omron - mačka

eternity24
28. okt 2022

Dobrý večer. Prosím kto ma doma detsky inhalator? Uvažujem nad jeho kúpou pre dcerku. Používali by sme ho v obdobi soplikov. Dcérka ma niekedy sople aj 2-3 týždne. No neviem či sa to oplatí kupovať a či pomáha. Zaujal ma omron ktorý vyzerá ako mačička. Ma ho niekto doma? Môžete sa odporučiť? Na internete som našla zopár recenzií v ktorých sa ľudia sťažovali na jeho hlučnosť. Sú tam uvedené aj nejaké tech parametre, no nevyznám sa v tom a neviem posúdiť či sú dostatočne. Dakujem

marianarem
28. okt 2022

@eternity24 Ja by som isla do dospelackeho c28p, je k nemu prilozena aj maska pre deti. Zaroven ho mozete vyuzit aj vy, mne napriklad inhalovanie Vincentky pomaha zmiernit nadchu. No zial moj maly sa toho boji, ano robi to celkom hluk, no jemu vadi ta para, co z toho vychadza.

jaga18
28. okt 2022

Máme klasický inhalator omron a áno, dosť hučí.

eternity24
autor
28. okt 2022

@marianarem Dakujem za reakciu. čo to znamená c28p? Co som čítala, tak aj k mačke je priložená maska pre dospelých. Ja si myslím, že práve ten dizajn môže dcerku motivovať k tomu, aby chcela inhalovať. No ktovie 😀 možno ani dizajn nepomôže. Preto nad tým toľko uvažujem.

eternity24
autor
28. okt 2022

@jaga18 a pomáha jeho používanie?

jaga18
28. okt 2022

@eternity24 áno, nám to dosť pomáhalo. Syn bol astmatik, vkuse chorý . Dcéra detto. Nehovorím, že to tobilo zázraky, ale keď poctivo inhalovali 2x denne, vyhli sme sa hospitalizacii a aj častému užívaniu antibiotik.

eternity24
autor
28. okt 2022

@jaga18 no 😀 ja sa tiež chcem vyhnúť atb, lebo keď ma dcérka zelene sople, nás pediater hneď predpisuje pamycon. A ako píšem, ju tie sople držia aj 2-3 týždne niekedy. Ináč nieje často chorá, ale tie sople mi prídu ako nekonečný príbeh.

marianarem
28. okt 2022

@eternity24 c28p je typ inhalatora od omronu, ktory mam ja. Ak je macicka aj pre dospelych, tak to s nou mozete skusit. No u nas je problem ta para, ale to nemusi mat tak kazdy. Inac mojho tiez sople drzia takto dlho, preto som to velmi chcela s nim skusit. Na druhej strane u mna to ani tak nema efekt skratenia nadchy, skor je miernejsi priebeh. Ale som vdacna aj za to.

eternity24
autor
28. okt 2022

@marianarem dakujem vám

zuzanajakubikova888
28. okt 2022

My mame macicku.. mozu ho pouzivat aj deti aj dospeli.. odporucam.. s toh hlucnostou neviem porovnat s inymi.. ale myslim ze mierne hlucnejsi je.. ten kompresorik vnutri ani neviem k ckmu prirovnat hlucnost ale cakala som tichsi..samozrejme vzhlad vela pomaha pri detoch.. chcela ho vyskusat kedze ma rada macicky ( mladsia dcera ma 2,5 roka takze chvilku potrebovala na skamaratenie aby sa nebala ze ma "nahubok" ale vyzor pomohol)..starsia sa potesila vyzoru a skusala hned..

eternity24
autor
28. okt 2022

@zuzanajakubikova888 Dakujem vám. Hodnotíte to tak, že sa dievčatá rýchlejšie zbavia soplov, keď ho pouzivaju? Dávate doň Vincentku?

zuzanajakubikova888
29. okt 2022

Davame vincentku ..skor maju miernejsi priebeh, lepsie sa im uvolnuju..