Detské zimné topánky 19

23. nov 2022

Dobry den,prosim poradte mi zimne topanky pre zacinajuceho chodca...uz dvoje som musela vratit. :( dakujem za odpovede

pribinak
23. nov 2022

Superfit

lenka2710
23. nov 2022

Aj môj mal superfit

surama
23. nov 2022

Najprv musis zostit, aky ma typ nohy. Ci ma uzku, siroku, aky ma priehlavok, patu, clenok a potom podla toho vybrat. Napr. na siroke chodilo a vysoky priehlavok vyrabaju topanky asi iba 2-3 znacky. Vacsina vyraba na uzku a normalnu nohu. Tiez som velmi dlho hladala...v beznych obchodoch nebola sanca nieco zohnat.

autor
23. nov 2022

No on ma malicku a uzucku,zato nam je vsetko velke. Ja sa uz vzdavam

lyci
23. nov 2022

geoxy su uzucke. nechapem pre koho to vyrabaju. dostali sme par nosenych parov, ale nasmu boli extremne uzke. nohu ma standardnu, superfity su mu siroke

lalia33
24. nov 2022

@surama prosím ťa a na vysoký nart alebo prihlášok ktoré firmy predávajú? Teda ak v tom máš znalosť 😊

surama
24. nov 2022

@lalia33 Vseobecne v tom nemam prehlad :D Len mojmu malemu som objednavala od znacky Little blue lamb a sadli mu. Ale ma vysoky priehlavok, sirsiu cast chodidla vpredu, uzku patu a sirsi clenok a chodi este len asi 3 tyzdne. Na jeho nozku velmi malo firiem vyraba topanky, takze som veeelmi dlho hladala, tak som sa naucila co to pocas toho. A este aj prve som objednala cizmicky od DD Step, ale to v nich vobec nevedel chodit...pre zacinajucich chodcov musia byt tie topanky lahucke..v tych cizmickach nevedel ani nohy dvihat 🙈 Vela eshopov ma filter, kde si vies odklikat typ nozicky a vyhodi ti, ktore by boli vhodne, len zial nie kazda znacka uvadza ci su vhodne pre zacinajucich chodcov.

autor
24. nov 2022

No super...a ja som dnes na treti pokus kupila d.d.step :(

beata_k
24. nov 2022

DD Step su pre sirsie nozicky.

autor
24. nov 2022

Asi sa uz zblaznim,naozaj🤣

nikasmile
24. nov 2022

My máme geoxy a nemáme úzku nôžku. Majú aj topánky na prvé chodenie, aj my sme kupovali u nich. Podľa mňa sú tam topánky na normálne nôžky.

stanzi
24. nov 2022

Skus pozriet Bungaard, tie by mohli byt aj na uzsiu nohu. DD Step su ozaj skor pre normalnu az sirsiu…

evaachesa
24. nov 2022

Pri prvom výbere topánok by som sa určite poradila s odborníkom. Zmerajú dieťaťu nôžku a najlepšie poradia.

sono2
24. nov 2022

Áno tie sú absolútne pre široké nohy.
Dobre si kúpila za mňa top topánky

sono2
24. nov 2022

Jaj, takže si zle kúpila

sono2
24. nov 2022

Taktiež odporúčam superfit alebo Elefanten sú úzke

zuzanka.zuzu
24. nov 2022

uzsie, sirsie, onake... mne pridu vsetky rovnake 😀 teraz zimne ma geox, dd step, protetika, vsetko su makke kozene a ako ich zatiahnem tak tak budu uzke alebo siroke 😂 co takto neminat na postovnom, sadnut do auta a vyskusat v predajni pobehat?

a_andrejka4
24. nov 2022

Dd dtep su na normalne a široke, urcite nie iba na široke nozky, treba vyhladat spravne ddstepky napr kod 070 je čisto BF rada, potom su iba alternativy BF, ktore maju spavnenu patu, maju podporu klenby atd , a potom su dd step BF ktore su na siroku nozku to je tusim 063? Neviem pišem to z hlavy negooglim to. Proste usrcite nie su iba na siroku nozku, ale na uzku nebudu podla mna.

surama
24. nov 2022

@zuzanka.zuzu Tam ide o to, ze ked vytiahnes vnutornu vlozku a polozis na nu chodidlo dietata, tak musi byt ta vlozka trosku sirsia ako chodidlo, resp akurat, aby to sedelo..nemoze byt chodidlo sirsie ako vlozka, ved to potom ma to dieta nozku stlacenu v topanke.

sovica
24. nov 2022

Skúšala si Elefanten? Ono ani tie veľkosti niekedy nesedia. Každý výrobca má iné číslovanie, šírku, dĺžku... Nekupuj na nete, keď si si nie istá. Choď do obchodu a poskúšaj topánky priamo tam na nohe. Na prvý pohľad vidíš, keď prirovnáš nohu k topánke, či by mohla sadnúť, vidíš, ako sa obúvajú, tlakom cítiš, kde má dieťa prsty, vidíš, ako dieťa v topánkach chodí... V niektorých obchodoch majú takú mierku na nohu a podľa toho sa dá vybrať správna veľkosť. Prípadne, ak sa dá z topánky vybrať vnútorná stielka a priložiť na ňu nohu. Ale nie každá topánka má takúto možnosť.

bluka2
24. nov 2022

Aj froddo sa mi zdali super úzke

dominikamacakova
24. nov 2022

Na úzku nohu elefanten, superfit, frodo, living litzbuhel papuče,

lalia33
27. nov 2022

@surama ďakujem ti