Dobry den vsetkym, chcem sa opytat, su podla vas tieto topanky vhodne na zimu (aj so snehom snat 🙂) pre 5rocne dievca?
S manzelkou mame rozdielny nazor ✌️✌️✌️
@anjelicek26 preco by plakala? 🙂 ze by take chcela? Alebo naopak.... ✌️
@jozef505 Tak su to vyslovene chlapcenske topanky, strih, farba, snurky... nie je ruzova barbina, nosi aj tmavo modre, cierne topanky, ale toto by bolo moc aj na nu 😂
To su chlapčenské topánky
@marcellka32 ona sama si ich vybrala 🙂 ide mi skor o funkcnost
Podľa mňa sú ok, ale určite by som ich poriadne naimpregnovala. A možno dokúpila aj snehule, vyslovene do snehu.
Mne by bola asi zima v nich, ale deti sa ovela viac hybu, takze na beznu hnusnu zimu ako byva posledné roky, by mohli stacit
@jozef505 znacka dobra,ale skor ako turisticke,do snehu na sankovanie urcite nie.
nechapem co je na nich vyslovene chlapcenske, mojej dcere by z hladiska dizajnu vobec nevadili... syn mal tento model (inej farby) pred par rokmi, a pouzivali sme ich prave na predzimove a pozimove obdobie, alebo na turistiku... vyslovene do najvacsej zimy a snehu nie, neviem si to predstavit
@jozef505 chlapcenske, na suchu bratislavsku zimu s teplotami cely cas nad nulou na kratsich prechadzkach celkom OK, i ked ja by som ich povazovala ako vhodne na suchu jesen. Ale inak - toto je podla mna celorocna turisticka obuv do sucheho prostredia.
Dakujem vsetkym babam za odpoved 👍
@jozef505 tak sa este podel o to, co si o nich myslis ty a co tvoja zena.
No moja by sa rozplakala, keby to vidi... inak asi nepremokave budu, treba impregnovat pre istotu. Na zavazovanie v tom veku je tiez pekna ostara.