Detské topánky na užšiu nohu

krasnyden49
27. feb 2021

Ahojte, prosím Vás, vedeli by ste mi poradiť značku topánok pre deti, nie čisto barefoot, dcéra nosila stále značku Rak, len už nemajú jej veľkosť. Má klasickú šírku nohy, skôr užšiu. Pozerala som značku DD Step, ale neviem presne, či to náhodou nie sú barefoot. A Rakmi som bola spokojná, a tie DD Step mi dosť Raky pripomínali.
Budem Vám vďačná, ak mi napíšete Vaše skúsenosti, tých topánok je toľko, že som z toho mierne zmätená 🙂 Ďakujem veľmi veľmi pekne.

zuba1987
27. feb 2021

@krasnyden49 my mame ddstepy a protetiky, oboje su "alternativa" bf, co je nieco medzi, teda respektuju tvar chodidla, su sirsie, pruzne, ale maju normalnu podrazku, takze necitis kazdy kamen,
protetiky maju aj klasicku ortoped.obuv
idealne je precitat si popis pri kazdej rade ci su bf alebo nie.

gbgb
27. feb 2021

@krasnyden49 DDstep vyraba aj normalne aj alternativu Barefoot. Su na normalnu az uzsiu nozku. Pred tym sme mali RAKy. Potom som kupila DDStep obycajne a teraz mu kupovavam tie barefoot. Ma ich velmi rad. Za mna super 😉.

krasnyden49
autor
27. feb 2021

@zuba1987
@gbgb
Ďakujem 🙂

katarinastr
1. mar 2021

@krasnyden49 dcerka ma uzku nohu a sedi je zn. Protetika. Uz roky objednavam z m-shop.sk a som spokojna. Zvyknu mat aj akcie, kedy viem usetrit nemale peniaze.

krasnyden49
autor
1. mar 2021

@katarinastr %Ďakujem.

nevenka
17. aug 2022

Baby, mozem ozivit temu? Malemu som objednala DD step, nie barefoot, ale model s cislom 066, ma pevnu patu - to my potrebujeme. Ale na dlzku su fajn, ale noha mu v tom lieta, vobec to nedrzi patu, on ju ma uzku hrozne. Na prsteky prave chcem sirsiu a ohybnu, dufala som, ze som nasla topanky, co mu budu vyhovovat a nie 😪.
Toto ma problem aj starsi syn, co uz nosi 35, aj dcera. Tej sedia trosku lepsie, tak jej necham kupene DD step.
Ale tomuto malemu, to mu nemoze fak nozka v tom plavat, nie? 🤔