Ahojte baby, nemáte niektorá doma tieto topanky velkost 28 alebo 28,5? Potrebovala by som vnútornú dĺžku, objednali sme 29 a vobec nesedí mnou namerana dĺžka s tým čo uvádzajú na internete a su väčšie 🤦
Myslim ze adidas uvadzaju bez nadmerku vnutornu dlzku aj taku napisu na etiketu, mam doma 28 ale nie presne ten typ, mozem zmerat vlozku ak to pomoze
@mimka795 Ak by som mohla poprosiť 🙏 aspon niecoho sa chytím. Lebo vôbec neviem podľa čoho pozerať.
@anicka182 Veď toto len ja to ešte tak neviem porovnať lebo toto sú jeho prvé Adidasy a v predajni nemajú uz take čísla ake by som potrebovala skúsiť tak musím iba z netu "naslepo" objednať 🤦
Pozri sportisimo, niekedy tam boli pri teniskách uvádzané priamo dĺžky,ak to nezmazali.
Ak ich maju na stranke adidas tak viem poslat 35 % kod na nezlavnene veci, doprava aj vratenie je myslim zadarmo
@niekto2hy Áno veď práve podľa nich som pozerala. Nesedí to vôbec a minule sme aj tenisky Under Armour podľa nich kupovali a tiez to vôbec nesedelo 🤷
@mimka795 Ďakujem krásne ten mám aj ja 😊 objednavala som z Answear tam ma este lepsie vyšli. Len stále neviem aké číslo to mam vlastne najväčší problém, lebo sa mi nechce hore dole posielať topánky 🤦
Velkost 28 ma vlozka dlzku 18 cm a na stitku je 165 cize rozdiel 1.5 cm a myslim ze na niektorych strankach pisu podla velkosti na stitku a nie dlzky vlozky
Uz nie su tam tie udaje ako kedysi.
Skus este pozriet do bazaru, ci niekto predava rovnake a ma uvedenu vnutornu dlzku
Žienky ďakujem za pomoc ste super 🙏🙏😊
Adidasky su asi vsetky väčšie, nikdy som neporovnala tabulkovu dlzku so skutocnou, ale uz viem ze aj ma syn trekove 30,5 tak adidasky stacia 29 a este ma v nich miesto.