Ahojte, odkedy ste zacali pouzivat tie samponiky a mydielka prw deticky
Chlapcenske - autickove spiderman a pod.
Dievcenske - princezne barbie a pod.
Tie z tych drogerii?
My mame 2r a este pouzivame hipp .. len mne sa paci strasne vona tych sprchacov co som pisala vyssie. A zas samponik na vlasy uz potrebujeme taky ze na rozcesavanie vlaskov. Myslite ze su to kvalitne produkty pre 2rocne dieta? Neni su to nejake humusy? Ako reagovala pokozka na take u vasho dietata. Dakujem
@elviku11 ja by som ani vodu nedavala 😀 😀 😀 😀
Kozmetika je aj bez silikonov parabenov, vona by ma zaujímala najmenej.
Mam doma 2r. a 4r. slecny a stale sa umyvame bupi umyvacim gelom na vlasy a telo.. pekne to umyje vlasy (ked su zapackane od jedla, piesku, a co ja viem coho este - na to by voda nestacila).. zatial som normalne sampony neriesila, kedze toto vyhovuje.. ked sme boli na navsteve u svagrinej, tak som nemala vlastnu kozmetiku - umyla som ich takym gelikom princeznovskym (ako spominas), teda len telo (vlasy nie) a nastastie to nemalo nijaky negativny ucinok, ale aj tak nadalej kupujem bupi 🙂
Ja nepouzivam ziaden sampon, mydlo, sprchac, ktory obsahuje panbeny, parabeny, sulfaty. V akomkolvek mnozstve. Niekto mavne rukov, ved je tam toho malinko, skoro nic. Ano je tam toho fakt malilinko. Lenze ak date dietatu kazdy den do tela mikrokvapku ropy a chemie, jeho telo sa toho nedokaze zbavit a v tele sa to uklada. Z mikrokvapky je po mesiaci kvapka, po roku par kvapiek a o desat rokov cajova lyzicka cistej toxickej latky. Takze odporucam - precitajte si zlozenie a nedavajte dietatu na telo nic toxicke.
@squishy kazdý produkt určeny na pokozku je dermatologicky testovaný. A u detskej kozmetiky si davaju vyrobcivia zvyčajne pozor a väčšina je bez parabenov, farbív...
Moja ročná ma oproti ,,vypelíchaným,, rovesníkom huste vlasy a dlhšie. takze ked sa ,,dogrca,, a dostane sa jej to do vlasov tak len s vodou ten puch nie je mozné zmyt, potrebuje to nejaky umývací ,,prostriedok,,.
No ja by som povedala ze prave tie barbinovske a spidermanovske budu sama chemia. My pouzivame od pol roka iba Mixu. Prijemna vona, bez parabenov, jemnucko umyva.
www.mixa.sk
@sardinka336 - sak ja nehovorim o tom umyvat cistou vodou 🙂 len si treba citat zlozenia a najma detom, ale aj sebe, kupovat sampony, sprchace a mydla bez tych latok, co som spominala, co je vlastne ropa. umyla by si sa v rope? ja veru nie a urcite by som v rope neumyvala ani svojho syna. povies si, ze ano, je to testovane, kozmetika splna limity, ale preco pouzivat nieco, v com su aj ked stopy skodlivin, ked mozem kupit bez toho? v dnesnej dobe je toooolko moznosti 🙂
@squishy sak ja nehovorim ze sa ma umyvat v rope...tiez čítam zlozenie...a kolko krat ani mydlom neumyjem, capnem do vane k starším a vytiahnem.. 😀 😀 😀
Len tie moje potvoriska by sa kupali ako kačice, voda ,,reve,, sprchače ,,teču,, a ja len pozeram ako sa minaju kozmickou rychlostou....decka si nedaju kvapku ako my dospelí...to lejuuu....ach...
toto je téma za všetky drobné, nesklamala 😀 ja používam šampóny a sprchové od yves rocher, nádherné voňajú a neškodia.
@moni244 fááááákt????? 😀 😕 😕 😕 😕
@sardinka336 teda nám 😀 a dcéra ma po nich super pokožku 🙂 detské sme nepoužívali, ani šampóniky, ani sprchovacie géliky 😀 😀 😀 😀
preboha len ziadnych spidermanov & Barbinove sprchace & sampony... od eko-matky mam daleko, ale za to som mama dvoch "neurodermatikov" ☹ takze my uz sa uz roky rokuce umyvame len cistym olivovym mydlom ( treba ale pozeraz lebo vela "olivovych" mydiel sa tvaria ze su olivove, a je tam len volajake vonava esencia ☹ takze u nas len toto: https://www.amazon.de/Nablus-Soap-natürliche-Ol...
na vlasy maju deti Lavera sampon...
a za starých čias sa umývalo iba v nedelu,ked šli ľudia do kostola...neboli ekzemy,alergie,ani kožné divné oné...alebo sa kúpali súrodenci spolu vo vani,jedno mydlo v rodine na telo aj pranie a šlo sa dalej 😨D 😀
@dominika6 Nie ja umývam či už syna alebo dcérku od narodenia len mydlom Bupi - tuhým. Nič iné nepoužívam. A keď začnem - hlavne malej lebo má dlhé krásne vlásky tak určite šampón, ktorý používam ja osobne - bez parabénov, ftalátov a ostatných zbytočných chemikálii. 😉
Všetky tie ružovučke, fialovučké a neviem aké fľaštičky s vílami, Frozen a spol. - len chemické sajrajty a ešte na nich napísané , že "detské"..... 😅
@janhe však kúp a uvidíš...ved to nieje batoľa. 2r už môže používať aj dospelácke šampony ale kvalitné..