Ahojte odkiaľ najlepšie kupujte detské plienky, krém na zadoček a kozmetiku bez chémii. Na plienky uvažujem DM babylove Nature. Ak ich máte ste spokojné? Ďakujem.
Kozmetika od značky Malinna, je síce drahšia, ale čisto čistá prírodná, používam ju pre celú rodinku a nič lepšie som nikdy nemala🙂
Umyvali sme len vodou, pouzivali sme krem od Weledy nechtikovy, alebo fialovy, ten je o kusok lepsi zlozenim, plienky latkove a na cesty/noc Eco by Naty (objednavala som vzdy viac ked som nasla za lepsiu cenu v kamennom obchode som nenasla).
Babylove plienky sa podla mna dost zhorsili, pri prvej som ich obcas pouzivala a ked som ich kupila teraz pre maleho, tak som za ten den minula 2x tolko plienok ako ked pouzivam pampers harmonie 🤷🏼♀️
Krem pozri nechtikovy na zadok od weledy, ale urcite su aj ine prirodne znacky. Plienky pampers harmonie, cotte, woopies, kit&kin napriklad. Maleho vacsinou umyvam cistou vodou, iba ked je pokakany tak ritku tuhym mydlom tiez od weledy, sampon ma tiez weleda.
Plienky Babylove sme boli spokojní s číslom 1 a 2. Vyššie čísla uz boli podľa mňa menej kvalitne
My používame skoro na všetko alebo všetko aloe vera krém. Kozmetiku dieťa nepotrebuje žiadnu. Sme umyvali dlho len vodou.