Zdravim zienky,kde sa daju kupit ponozky pre 2 rocnu slecnu ale bez gumicky? Vsade kde som kupila,tak vsetky ponozku ju tlacia a zarezavaju sa jej do pokozky. Prosim poradte,najlepsie eshopy. Dakujem
V určitých diskusiách sa odporúčal pancuskovo ja som teraz kúpila ponožky malej v sinsay ci ako sa to píše o číslo väčšie lepšie sedia s netlačí....doteraz som kupovala v kamennej predajni. V špecializovaných eshopoch treba kontaktovať predajcu ktorý typ ale rozhodne mate viac možností v špecializovanej predajni ideálne take ktoré sú na trhu dlh ie....
@jajka71 dakujem,synovi som kupila tiez v sinsay ale on ma male nozky(ma 3 mesiace)dcerka ma 2 roky a na nete nemali pre nu velkost....musim pozriet to pancuskovo. Dakujem 🙂
@jullietka ja s pancuskovom osobnu skusenost nemam, ja kupujem v kamennych predajniach....ale pride mi ze najpraktickejsie kupovat v specializovanom, tam hadam aj poradia
V určitých diskusiách sa odporúčal pancuskovo ja som teraz kúpila ponožky malej v sinsay ci ako sa to píše o číslo väčšie lepšie sedia s netlačí....doteraz som kupovala v kamennej predajni. V špecializovaných eshopoch treba kontaktovať predajcu ktorý typ ale rozhodne mate viac možností v špecializovanej predajni ideálne take ktoré sú na trhu dlh ie....