ahojte,hladala som taku temu ale nenasla som tak zakladam novu
pouzivate tieto plienky?my sme ix teraz kupili na skusku a zdaju sa byt uplne super 🙂 a aj cena je super 🙂
kukona...tie v zelenom obale sú igelitové
ae teraz sú nejaké nové - modro-červený obal, som ich dnes pozerala v kauflande a tie sú vraj papierové, ale neskúšala som ich, ani jedny ani druhé
no práve na tie zelené som pozerala...takže tie druhé možme skúsit..potom dám vediet 😉
no my ich uzivame od narodenia, su igelitaky a su PERFEKTNE 😉 😎
tie igeliťáky sú o ničom, ale tie nové sú fajn, ako tescové, billové....
aj ja chcem vedieť, či sú to igelitové - tie nové 😉 . My sme boli veľmi spokojní s wickies vhlčenými utierkami, tie sú super (a aj cena)...
tak hodte do placu tu cenu konečne 😀 a kde ich majú, v kauflande?
veronika ja som ich videla iba v kauflande..ale ked sú ako píše lyongirl / aj my používame tesco alebo clever/ tak ich pojdem kúpit... 😉
Veronika, my ich kupujem v Kauflande, za 269 Sk /64 ks 😉
tak tie co mame my igelitove niesu 🙂 a stali okolo 300sk presne si uz nepamatam
arabeska aký majú obal?
kukona,taky modro-oranzovy ..
som ich pozerala dnes zasa...mali aj rozbalenú vzorku, vyzerajú fajn, ale 1 plienka vychádza na vyše 7 korún 😲 ...to je trošku moc, si myslím
Tiez som po nich pokukovala,ale zdaju sa mi dost drahe.Teraz mali v Kauflande akciu 209 k za 32 ks co je 6,50 za ks to aj pamperska tolko stoji v akcii a tie vacsie balenia vysla jedna ako bzuco pise asi okolo 7 sk kus.
Ale aj tak by som ich rada skusila a su pekne obrazkove 🙂
od soboty budú v akcii za 170,- za balenie, vyjde okolo 5,60 plienka
skúsila som tie wickies...no precikal ich z boku....pampers sú pampers.. 😵
lyz, no vidis a mne branus precurka zase pampers 😉 asi to je fakt tak ze na kazdu ritulu sedia ine plienky
bzuco dik za infosku
ar,
inak vyzeraju tie plienky super....aj tak na dotyk....ale teda, precural ich z boku.... 😵
tak ja som dnes kúpila tie zelené...zajtra vyskúšame...dúfam, že nesklamú 😅
ale ja nemôžem povedať krivé slovo ani na tesco bielo-modré, čo skoro každý "ofrflal" 😅 ...malému vyhovujú 🙂
tie som raz kúpila a nebola som s nimi vôbec spokojná, malá mi ich precikala raz-dva.
maci...ja som ich kúpila hlavne preto, lebo malý serinká do plienky aj na 3-4x a to máme potom nenormálnu spotrebu 😒 ...a na nočníku nebude sedieť ani za svet...ach jo 🙄
za doobedie sme schopný minúť aj 6 plienok...na to stačia aj najlacnejšie, no nie? 😉
zelene wickies kupujem stale + papierove /tecso,lidl,huggies/. Moje chrusty maju uzasnu spotrebu - 2x8 plienok denne. cez den stacia W a na vonku a noc nieco lepsejsie. podla mna su dobre,len skoda, ze nie vzdy ich maju. prave dnes my ich mama z ke poslala, lebo u nas uz dva tyzdne neboli, obaja maju nastastie jednu velkost. Papierove W sa mi zdaju drahe /8sk/, ale vreckovky za 29 su fakt super. to si stale kupim zo 10kusov, tiez ich nemaju vzdy.
nadhera...u nás tiež málokedy majú...a tie obrúsky kupujem aj ja...no ak na ne natrafím 2-3 do roka, aj to je veľa...večne sú vypredané 🙄 ...ale ked natrafím, tiež beriem aspoň 5 😀
byuco
tak na to úplne stačia
mne stačili pri malej 4 plienky do dňa. niekedy ich bolo aj viac keď mala svoj deň.
ale malý je ešte malý 😉 na nočník, takže chápem ťa 😉
tak...vyskúšali sme a zdajú sa fajn....konečne trocha ušetríme na plienkach 😅 ...aj ked na noc si ju asi netrúfnem malému dať...to ostaneme na fialových tesco plienkach 🙂
a mate uz nove velkonocne balenie ? kuriatka v skrupinke 😀
aké??? 😅
bzuco, mame kupene wickiesky a uz maju nove pasiky na lepenie - same kuriatka v skrupinke. preto som pisala, ze je to velkonocne balenie. 😀 😀 😀 😀
Ahojte
chcela som sa vas opytat, ci aj vy v poslednej dobe mate pocit, ze plienky Wickies smrdia ako za spaleninou?? 😒 😕 Alebo, ja mam v poslednej dobe taky pocit?? 😅 😕
Ahoj junovka ja som ich dnes kupila prvy krat ale zajtra ich pojdem hned vratit, preoze su citit ako po nejakej chemikalii. To sa mi u plienok este nikdy nestalo
arabeska a sú to ,,igelitáky,,alebo normálne? už som mala nutkanie ich viackrát kúpit...ale som sa bála...lebo v tých igelitákoch 😀 sa malá zaparuje