Ahojte,
chcela by som Vas poprosit o radu, kde by sme mohli zohnat pozicovnu alebo niekoho kto sikovne sije detske obleky.Totizto ideme na oslavu a chceli by sme maleho do obleku navliect 😀
Len neviem ci to poziciavaju alebo ako?.....
Neviete mi poradit?Vdaka
a vo viedni v scs maju v hm super a za dobre ceny 🙂
len v tom je problem, ze to potrebujeme na tuto sobotu a do Viedne nemame vobec cas ist 😒
tonita skus v pozicovny alebo mavaju to aj v sekacoch..teraz som zhanala masky na maskarni v sekacoch a boli tam super krpate oblecky skoro som sa picla 😀
aj na MMB-skús, mamičky aj predávajú, aj požičiavajú... 😉
a ak sa rýchlo "dohodnete", tak do stredy môžeš mať oblek doma...
magimary len,aby som do stredy niekoho nasla na tom MMB
Tonika, ak chceš požičať, pošlem...
Idem odfotiť a ak budeš chcieť, zašlem Ti foto 😉
No teda, nafotiť som nafotila, ale vypla úpne baterka - vraj vybitá.
Mám dva kusy - jedno sú nohavičky, košieľka a vestička. Nohavičky tmavo modré, košieľka biela a vestička v predu aj v zadu také mini káro (biela a tmaovomodrá)
Druhé je také námornícke tmavomodré - košielka s krátkym rukávom, oblemovaná bielym a klasické nohavičky (v zadu gumka).
v požičovniac určite maju. ja bývam v Stupave, to nie je daleko od BA a viem že tu maju aj na niekolkomesačne babenka. Nevidela som ich síce, ale informovala som sa. skus si najst myslím že je to modny salon v Stupave
vola sa to Mepos 😉
Nema niekto tip, kde kupit pekny oblek, alebo nejake slavnostne oblecenie pre chlapca, tak 2-3 roky? tento rok sa nam to nejak s oslavami nakopilo, tak som sa rozhodla investovat aj do synceka, nech je fesak 😀
@tweetinkapp ja som kupovala z tejto stránky...oblek vyzerá fajn...
http://www.e-mama.sk/index.php?id=oblecenie-na-...
@ninnaricci dakujem za tip. presne na toto som si robila zalusk, ale asi priamo od vyrobcu. uz minuly rok sme zhanali oblek a vtedy mi jedna pani poradila polsku stranku, kde sa toto da zohnat. lenze tam maju obleky len do 2,5 roka a my priblizne tolko budeme mat, tak neviem, ci by mu to uz nebolo male ☹
@tweetinkapp pamätáte si ešte tú poľskú stranku čo vám poradili,ja zháňam oblek malému na krst,veľmi by mi to pomohlo.ďakujem.
maji je v Next, koukni next.co.uk 😉