Detské oblečenie značky Topolino

patylety
10. feb 2012

ahojte kocky poznate znacku topolino s detskymi vecickami ? chcela by som zacat predavat vecicky z nemecka, nakolko je to velmi oblubena znacka
len tu sa nepredava, najdu sa medzi vami mamicky ktore by mali zaujem ? dakujem zuzana

lucik194
12. feb 2012

ahoj ja si nechavam kupovat tuto znacku priamo v nemecku..... ci niekto bude mat zaujem neviem, maju krasne vecicky, oplatia sa aj s akciou aj bez akcie, viem ze dost veci zo znacky topolino sa da kupit cez mimibazar.sk resp. mimibazar.cz takze neviem ci sa ti to oplati....

patylety
autor
22. feb 2012

ahoj ja sledujem kocky ktore predavaju na mimibazar ale strasne predrazuju ceny snazim sa nenahadzovat vela kvoli dovozu, minimum, tak uvidim ci bude zaujem, zacala som predávať

hori
26. feb 2012

@patylety ja myslim, ze zaujem by aj bol, ale ked porovnavam ceny na nemeckej stranke a je tam mikina o 5 eur lacnejsia ako tot u "profesionalov", tak to ee...

patylety
autor
27. feb 2012

ahoj, vdaka za info, ja ale musim tie veci vozit z nemecka mam naklady stym takze inak by sa to neoplatilo, pre to male mnozstvo ktore mam

motyl0905
16. máj 2012

určite ano tu u nás sa stretávam so strašne vysoskými cenami.napr,dnes akurát sa mi pačilo detské tričeno č.80 a stálo 7,5 eura.no dost nie?

alexko007
1. okt 2012

7,5 je dost? V poslednom čase to všetko stojí veľa a ešte viac. Na mna stoja veci tak ako na moje 6 mesacne dieta ☹ ale co uz, jednoducho zijeme v takej dobe ze vsetko je drahe. ale 7,5 eur nie je vela, je to normalna cena. Ja som minule kupila ciapocku na jesen za 8 eur. Ale ine sa idem opytat:
Ked chcem predavat znacku TOPOLINO musim chodit po tovar do nemecka? Neda sa to inak zohnat? 🙂 vdaka za odpoved

luckam77
2. nov 2012

ahojte baby prosim vas citam ze poznate znacku topolino...viete mi dat link kde by som si mohla pozriet vecicky????potrebujem hlavne tricka biele s dlhym rukavom a nepremokave teple nohavice pre maleho dakujem

zeta
2. nov 2012

@luckam77 pozri tu:
http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
(zadala som ti znacku TOPOLINO a vyfiltrovane to mas pre chalanov) 😉

zeta
2. nov 2012

@luckam77
aha, ale pozeram ze to nefunguje (ked kliknem na link co som ti dala, tak ukazuje vsetky veci na mmb 😒 )
Tak si do znacky zadaj "topolino" a v druhom riadku hned 1.okienko nalavo - vyber pre "chlapcov" a mozes vyberat a nakupovat 🙂
da sa tam nastavit aj filter - aby ti ukazovalo len urcite velkosti (zadas velkost do posledneho okienka vpravo dole)

luckam77
2. nov 2012

@adulik23 dakujem velmi pekne

tiniacik2
5. nov 2012

Nemám s touto značkou skúsenosti, ale práve som objednala cez modrykonik.sk detskú lyžiarskú súpravu značky Topolino tak som zvedavá. Nemáte nejaký link kde by som si tie veičky mohla pozrieť? Potrebujem nejakú lyžiarsku súpravu velkosť S dámsku.

ivanajelinek
9. nov 2012

Baby, topolino kolekciu mozte pozriet aj tu www.ernstings-family.de

balambi
12. mar 2013

@lucik194
@patylety ahojte baby, máte skúsenosti aj vecami pre dospelého? by som si chcela niečo objednať, ale neviem, či sedia veľkosti, alebo treba menšie, väčšie? neviete? Ďakujem

lucik194
12. mar 2013

@balambi je mi luto ale mame len detske veci z topolino, damske nie ☹

balambi
13. mar 2013

@lucik194 ďakujem, ja by som objednávala z ich stránky, len neviem, či sedí číslovanie, tak som sa chcela poradiť. Detské veci sedia s číslovaním? Lebo sme mali tuniku a tá bola väčšia a teraz máme tričko a to sa mi zdá menšie, tam neviem, či je to strihom, alebo ako...

lucik194
13. mar 2013

@balambi nam zatial sedeli velkosti v pohode, akuratne vetrovka sa mi zdala troska vacsia (pre malu)

balambi
13. mar 2013

@lucik194 Ďakujem, tak skúsim aj sebe objednať tak, ako nosím a uvidím 🙂

vero_vero
25. apr 2013

@ivanajelinek
Ahoj,skusala si aj objednavat z tejto stranky? Lebo mne to neslo na dobierku... 🙂

katrenka111
9. máj 2013

baby Topolino veci pre chlapcov sedia velkostne ci su mensie, vätsie??idem objednat z AT

lucik194
11. máj 2013

pre vsetkych objednavajucich a kupujucich znacku TOPOLINO....... posviette si na ceny za ktore predavaju mamicky na nete..... nakolko od buduceho tyzdna (od 16.5) otvaraju novu pobocku v Kittsee co je hned za hranicami od Bratislavy takze ked ste z okolia BA treba ist osobne a nie si objednavat cez mamicky ktore nevedia co pytat za veci tejto znacky.... alebo niekoho tam poslat, lebo uz naozaj nebude treba cestovat az do Neusiedleru ..... plus budu tam aj ine obchody.... vzniklo v Kitsee nove obchodne centrum ......

tin007
5. okt 2013

Prave pozeram aktualnu ponuku a porovnavam s tym, co je tu v burze a teda... predavat nosene v burze drahsie ako nove z eshopu?! Sila! Ja si pekne objednam nove, dam si poslat do Kitsee a keby nieco, mam na tom zaruku.

nana39
7. okt 2013

@tin007 Prepáč možno ti položím hlúpu otázku, ale píšeš že si objednáš nové a dáš poslať do Kitsee t.z. ,že tam nemajú všetok Topolinom ponúkaný tovar? Chcem totiž niekoho z Bratislavy (keďže bývam na druhom konci republiky ☹ ) poprosiť, aby mi zašiel kúpiť pre malú bundu aj lyž. nohavice.Naozaj sa mi vidí veľa navýšiť si cenu o cca 6€ na kuse + ešte poštovné 😒

tin007
7. okt 2013

@nana39 Este som tam nebola, v tej ich pobocke, tak netusim, ci maju vsetok tovar. A kedze sa to z eshopu rychlo mina, tak som nechcela cakat, ci nahodou budu mat veci aj v predajni. Mam dojem, ked som ich stranku studovala, ze pisali, ze niektore veci su len na webe.

jasminka7
18. okt 2013

@tin007 @lucik194 baby ste si iste, ze v Kittsee je Topolino? Hladala som na to na nete nikde som nenasla ziadnu zmienku. Napr. tu je zoznam predajni v tom novom nakupnom centre, ale Topolino tam nie je.

chichinka
18. okt 2013

@jasminka7 je to tusim v ramci obchodu Ernsting' s Family 😉 kupila som tam drobcovi Topolino bundu zimnu 🙂

jasminka7
18. okt 2013

@chichinka srdecna vdaka!

lucik194
20. okt 2013

http://www.ernstings-family.at/

dole na stranke je filialfinder

jasminka7
21. okt 2013

@chichinka @lucik @tin007 ahojte. Tak dnes som bola v Ernsting' s Family v Kittsee kupovat Topolino detske veci. A zial mali iba malu cast z toho, co som videla na strankach, ze predavaju baby trebars na MMB. Odporucam podobne ako spravila @tin007 si dat veci zaslat na pobocku.