ahojte kocky poznate znacku topolino s detskymi vecickami ? chcela by som zacat predavat vecicky z nemecka, nakolko je to velmi oblubena znacka
len tu sa nepredava, najdu sa medzi vami mamicky ktore by mali zaujem ? dakujem zuzana
ahoj ja sledujem kocky ktore predavaju na mimibazar ale strasne predrazuju ceny snazim sa nenahadzovat vela kvoli dovozu, minimum, tak uvidim ci bude zaujem, zacala som predávať
ahoj, vdaka za info, ja ale musim tie veci vozit z nemecka mam naklady stym takze inak by sa to neoplatilo, pre to male mnozstvo ktore mam
určite ano tu u nás sa stretávam so strašne vysoskými cenami.napr,dnes akurát sa mi pačilo detské tričeno č.80 a stálo 7,5 eura.no dost nie?
7,5 je dost? V poslednom čase to všetko stojí veľa a ešte viac. Na mna stoja veci tak ako na moje 6 mesacne dieta ☹ ale co uz, jednoducho zijeme v takej dobe ze vsetko je drahe. ale 7,5 eur nie je vela, je to normalna cena. Ja som minule kupila ciapocku na jesen za 8 eur. Ale ine sa idem opytat:
Ked chcem predavat znacku TOPOLINO musim chodit po tovar do nemecka? Neda sa to inak zohnat? 🙂 vdaka za odpoved
ahojte baby prosim vas citam ze poznate znacku topolino...viete mi dat link kde by som si mohla pozriet vecicky????potrebujem hlavne tricka biele s dlhym rukavom a nepremokave teple nohavice pre maleho dakujem
@luckam77 pozri tu:
http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
(zadala som ti znacku TOPOLINO a vyfiltrovane to mas pre chalanov) 😉
@luckam77
aha, ale pozeram ze to nefunguje (ked kliknem na link co som ti dala, tak ukazuje vsetky veci na mmb 😒 )
Tak si do znacky zadaj "topolino" a v druhom riadku hned 1.okienko nalavo - vyber pre "chlapcov" a mozes vyberat a nakupovat 🙂
da sa tam nastavit aj filter - aby ti ukazovalo len urcite velkosti (zadas velkost do posledneho okienka vpravo dole)
Nemám s touto značkou skúsenosti, ale práve som objednala cez modrykonik.sk detskú lyžiarskú súpravu značky Topolino tak som zvedavá. Nemáte nejaký link kde by som si tie veičky mohla pozrieť? Potrebujem nejakú lyžiarsku súpravu velkosť S dámsku.
Baby, topolino kolekciu mozte pozriet aj tu www.ernstings-family.de
Baby, pozrite aj https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/topolin...
@ivanajelinek
Ahoj,skusala si aj objednavat z tejto stranky? Lebo mne to neslo na dobierku... 🙂
baby Topolino veci pre chlapcov sedia velkostne ci su mensie, vätsie??idem objednat z AT
pre vsetkych objednavajucich a kupujucich znacku TOPOLINO....... posviette si na ceny za ktore predavaju mamicky na nete..... nakolko od buduceho tyzdna (od 16.5) otvaraju novu pobocku v Kittsee co je hned za hranicami od Bratislavy takze ked ste z okolia BA treba ist osobne a nie si objednavat cez mamicky ktore nevedia co pytat za veci tejto znacky.... alebo niekoho tam poslat, lebo uz naozaj nebude treba cestovat az do Neusiedleru ..... plus budu tam aj ine obchody.... vzniklo v Kitsee nove obchodne centrum ......
Prave pozeram aktualnu ponuku a porovnavam s tym, co je tu v burze a teda... predavat nosene v burze drahsie ako nove z eshopu?! Sila! Ja si pekne objednam nove, dam si poslat do Kitsee a keby nieco, mam na tom zaruku.
@tin007 Prepáč možno ti položím hlúpu otázku, ale píšeš že si objednáš nové a dáš poslať do Kitsee t.z. ,že tam nemajú všetok Topolinom ponúkaný tovar? Chcem totiž niekoho z Bratislavy (keďže bývam na druhom konci republiky ☹ ) poprosiť, aby mi zašiel kúpiť pre malú bundu aj lyž. nohavice.Naozaj sa mi vidí veľa navýšiť si cenu o cca 6€ na kuse + ešte poštovné 😒
http://www.ernstings-family.at/
dole na stranke je filialfinder
ahoj ja si nechavam kupovat tuto znacku priamo v nemecku..... ci niekto bude mat zaujem neviem, maju krasne vecicky, oplatia sa aj s akciou aj bez akcie, viem ze dost veci zo znacky topolino sa da kupit cez mimibazar.sk resp. mimibazar.cz takze neviem ci sa ti to oplati....