Dobrý deň vie mi niekto poradiť čo robím zle pri praní detského oblečenia z Tesca?
Bodyčka som prala na 40 tekutým arielom pre deti a stalo sa že sa mi to veľmi zbehlo. Do sušičky som nedávala.
Biele bodyčko je ešte nevyprate a sivé so žltým opraté. Rozdiel je dosť veľký. Rukávy úplne zúžené. Všetko oblečenie čo som tam doteraz kúpila. Som po pár praniach mohla vyhodiť.
Ďakujem za rady.
Body z tesca som prestala kupovať, pretože po praní boli vždy širšie ako dlhšie. Inak mne sa osvedčili body z c&a, celkom fajn kvalita.
a ja som zase uplne najspokojnejsia s tymi z tesca :D ale len s basic bielymi z plastoveho obalu, tie ostatne vesiakove su naprd
@lujka12 Mne sa stávalo to isté. Len s tým rozdielom že sa rozšírili do šírky.
Takto skracovali saa rozširovali tie co nemajú patentky na zapínanie pri krku. S tými ktoré zapínanie mali, som problém nemala.
Ano tiez mozem potvrdit, c&a maju velmi kvalitne veci, 95% oblecenia co ma maly mame odtial a maju aj v pohode ceny 🙂
HA! vedela som, ze chyba nebude vo mne a velkosti potomka 😁😁😁
@lujka12 mne sa vzdy z tesca zbehli. Odporucam lidl
A čo by som vlastne chcela za 8€ ?🤥
Len to množstvo zbytočného oblečenia má trápi. 😕
@lujka12 mne sa inak toto stava ale s teplakmi od sinsay, a to periem na 30 podla odporucania aby sa nezbehlo a aj tak sa zbehne 🤦 naucila som sa kupovat o cislo vacsie ake momentalne potrebuje maly, inak by sa do toho nevosiel, neviem cim to je ze to tak robi, som zvedava kto ti co napise, preco je to tak