Detské elektronické vysielačky s kamerou

jaankaa22
3. nov 2017

Ahojte. Rozmýšľam nad vysielačkou s kamerou pre bábätko. Prosím Vás, viete mi konkrétne nejaké odporučiť ?? Ďakujem

ukulela
3. nov 2017

my sme objednali cez net z ciny - tak velmi neporadim, vysla nas na 50 €, ale spokojnostziadne specialne veci, prenos obraz-zvuk, ukazuje ajstupne celzia a cas - a to mi staci. ma aj nejake dalsie funkcie, no to mi nebolo nikdy treba 🙂 ale hlavne si rozmysli, kde a ako chces pouzivat - zvacsa mas tu rodicovsku s obrazovkou na baterky,resp dobijaciu a tu s kamerkou ku dietatu do zasuvky - co nam nevyhovovalo, ja som to chcela hlavne k malemu do koca na dvor. tak to ocinko musel vytunovat, aby aj ta kamerka sla na baterky ... vyzeralo to sice potom trocha industrialne, tatko je strojar, ale ucel splna. ak to chces len do izby, tak ziadny problem ....

luxus10
3. nov 2017

topcom, a pozor prijimace nie vsetkych znaciek funguju po nabiti bezdrotovo-cize mas signal len ked je zapojeny v sieti....

topcom ma bezdratovy.

bibenka1991
3. nov 2017

Aj my mame Topcom a nemame ziadne vyhrady

Velky pomocnik

pininka
4. nov 2017

Baby a kde ste kupovali tie topcom, teda aka suma to bola. Mam po chlapcoch ale len co zvuk prenasa, preto aj ja potrebujem poradit. Dakujem

luxus10
4. nov 2017

topcom v datarte za skvelu cenu okolo 150 €

jaankaa22
autor
4. nov 2017

môžete mi napísať prosím celý názov tej topcom? Totiž je ich viac druhov....

bibenka1991
4. nov 2017

My mame tuto. Kupovali sme ju po 1dietati za nejakych 120eur

aneta55
5. nov 2017
Používateľ aneta55 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od aneta55.

Moja sestra má túto myslím https://www.hej.sk/detska-elektronicka-pestunka-truelife-nannycam-h32-digitalni-video-biela/ a je veľmi spokojná.. 🙂 Je síce drahšia, ale môžeš využiť zľavu z https://www.kuponyzdarma.sk/ 🙂