Baby nevyznam sa v tom kedze som prvorodicka ale ked objednam body s takym cislom je to skor 56? Alebo 62? Nebudu pr novorodenca predsa len velke? Akor od 3 m? Dakujem
Ak bude mat novorodenec 45cm tak ano, budu velke. Ak bude mat 55cm tak mu sadnu hned.
Zavisi ci bude buclstejsie, utlejsie... tazko povedat. Aj kazda znacka ma iny strih. Ak mas susicku a das nevhodny program, tak sa ti moze zrazit... babo rastie rychlo, vyhrnies rukav a za 2-3 tyzdne mu uz budu dobre 🙂
@veronikaszabova ok dik za radu
Toto velmi zavisi od znacky... ale zrejme to bude viac 62 ako 56 a ak sa ti narodi babo 50-52cm, tak v tom bude plavat... neviem, v akom si tt, ale mozno sa trosku riad aj tym, ci babo v brusku vyzera byt male alebo velke, lebo ak bude velke, tak ciste cislo 56 ti ponosi tak 2 tyzdne. V tom pripade je 56/62 dobra volba.
@nafka0483 ok 😇ja som utla nizka muz je vysoky no ma 80kg predpokladam ze bude mensie neviem
@basska_b no som v 4mesiaci a brucho nemam furt len ako sadlo
No, to este skoro odhadovat hmotnost, to sa v 3. trimestri ukaze 🙂
Ja odporúčam lindex rastúce, sú dosť drahé ale vynosí ch naozaj dlho. Pozeraj keď sú vypredané,vtedy sa oplatí nakúpiť.
@mata90 dakujem pozriem
moje deti mali 4kg a 3.5kg a obidve minimalne mesiac nosili 50tku. potom 56 a az potom 62. Najlepsie veci su rastuce z lindexu - aj ked to teraz porovnavam to co zdedil po starsom syn tak najlepsia kvalita ostala urcite z lindexu a nextu.
Proste kup si par veci 50, par 56. 62ka potom vydrzi uz trosku dlhsie. Zalezi aj ako rychlo babatko rastie no;)
Moji chlapci sa anrodili ako 52 cm a 3180 a 51 cm a 3130 g. Obaja v 50ke plavali prve mozno 2 tyzdne. Mala som body z roznych obchodov a roznych znaciek
Môj už neobliekol 50 , 56 bola ltt, ja som rovno 62 dávala. Narodil sa 4 kg.
Ked objednas oboje spravis len dobre. Nasa nosila skoro mesiac velkost 50 a potom sa tak rozsupla s rastom, ze zo dna na den menila velkost obcas.
Inak osobne ja by som prve 2 mesiace nedavala nic cez hlavu alebo minimum a nakupila by som lindex pyzamka, jedini maju s 2 zipsami a prebalovanie je jedna radost aj prezliekanie.
Ak tal velmi chces ale bodycka, tak odporucam tie s cvokmi na zapinanie.
Skorej kup velkost 56. Nie dvojcislo.
Co mam doma 56/62...tak su take vacsie. Skorej od 3m