Detská zimná kombinéza

sudocek
19. nov 2022

Ahojte. Viete mi prosím poradiť kde kde kúpiť detskú zimnú kombinézu?už som pozrela toľko stránok a nedokážem vybrať. Ďakujem.

amarilka26
19. nov 2022

@sudocek ja kupujem kombinezy z nextu, velka spokojnost.

sudocek
autor
19. nov 2022

@amarilka26 Majú aj eshop?

tamarkissova
19. nov 2022
sudocek
autor
19. nov 2022

@tamarkissova ďakujem

daja0760
19. nov 2022

@sudocek aj ja som mala pár kombinéza z Nextu..sú krásne, teplé, ale ak chces, aby dieťatku nepremokla ani po 3 hodinách v snehu, tak H&M alebo Lindex. Majú oproti Nextu hrubšiu, odolnejšiu látku. A potom hlavne per šetrne, bez aviváže.

kikushaa
19. nov 2022

Mam skusenost s hm kombinezami, na chate bola od rana do vecera v snehu, nepremokli a nebola studena

dominikamacakova
19. nov 2022

Ja mám z h&m, ale napríklad kamoška má z Lidl

majlo1234
19. nov 2022

Vinted, najdes tam krasne kombinezy sportovych znaciek=odolne za zlomkove ceny. Na tuto zimu som kupovala Columbiu a Reima overal

domiklik
19. nov 2022

@daja0760 kombinéza z lindexu nepremokne? Bola som pre ňu rozhodnutá, ale zistila som, že ma len vodný stĺpec 2000,a to je podľa mňa malo. Na váľanie sa v mokrom snehu

banalu
19. nov 2022

@sudocek ja som teraz kupila v H&M, mala som vybratu aj v Nexte, ale neplanovane ju potrebujem skor a nestihla by mi dojst. A dobre, ze som bola skusit, kupila som jej nakoniec mensie cislo, do ktoreho aj tak este moze dorast.

banalu
19. nov 2022

@sudocek ja som teraz kupila v H&M, mala som vybratu aj v Nexte, ale neplanovane ju potrebujem skor a nestihla by mi dojst. A dobre, ze som bola skusit, kupila som jej nakoniec mensie cislo, do ktoreho aj tak este moze dorast.

mareri
27. nov 2022

skus sa pozriet na tulimi

aurora33
27. nov 2022

@sudocek za mňa su najlepšie kombinézy z Tchibo.

malinajahoda
27. nov 2022

@aurora33 súhlasím. Ja kupujem už len z Tchibo. Veľmi dobrá skúsenosť.