Detská vanička na kúpanie novorodenca

panir
11. aug 2021

Ahojte dievčatá, prosím odporúčte mi vaničku na kúpanie pre novorodenca. Videla som na nete množstvo typov/druhov a rada by som počula Vaše rady a skúsenosti. Vďaka 😊

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dusankomoj
11. aug 2021

Ja som mala takú,čo sa dala položit na normálnu vaňu a nebolo sa treba zohýňať🤣 a pri prvej dcére som mala lavór(mamine sa ho podarilo prederaviť,tak namiesto vyhodenia som v ňom kúpala malú) keď som nechcela napúšťať velkú vaňu.

mamamasama
11. aug 2021

U mna shnuggle...vzdy som mala volne ruky...neskor sme presli na shnugle todler

andula1988
11. aug 2021

My sme mali klasiku a take latkove lehatko no kupanie sa mu napacilo, po par dnoch sme kupili shnuggle a velka spokojnost

selest
11. aug 2021

Mala som taku na vanu, pri malilinkom babatku to bolo fajn lebo sa nebolo treba extra zohynat ani prenasat vanicku atd

panir
autor
11. aug 2021

@panir neviete aka je toto konkretne napr. vanicka?

panir
autor
11. aug 2021

@mamamasama shnuggle som pozerala 🙂 zdala sa mi velmi dobra aj podla recenzii.

mamamasama
11. aug 2021

@panir manzel je nonstop v praci a vdaka tej vanicke som kupanie zvladala sama uplne v pohode... pouzivala som ju od prvych dni... fakt to bola dobra kupa...

katkasmacka
11. aug 2021

My sme mali ikea vanicku a do nej take latkove lehatko...uplne to postacovalo...vanicka je stabilna pevna dost siroka...a aj ked bola mala vacsia sme to mali ako bazenik...a stalo to len par eur...

ninah1486
12. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

na odporúčanie sme kúpili od babypatent, je to investícia ale je skvelá, má to aj váhu aj teplomer

beahavala
14. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

dlho sme vyberali kým sme sa rozhodli akú