Ahojte kočky, prosím, prosím pomohli by ste mi vyriešiť moju dilemu? Podelili by ste sa s vašimi radami, skúsenosťami či názormy? ... Ide o detskú jedálenskú stoličku. Moja dcérka má 5mesiacov, už mesiac ju prikrmujem a každý deň premýšľam nad tým ako si to zjednodušiť. Doposiaľ som ju každý deň chovala v kresielku no nevyhovuje nám to. Preto premýšľam nad stoličkou no a to je dilema: malá má už teraz 9kg a každý mesiac mi priberá minimálne 1kg-1,5kg. Väčšina detských stoličiek je však len do 15kg a ja sa obávam že to malá dosiahne už čoskoro a tým pádom budem musieť zháňať novú. Jedna z mála stoličiek ktorá mi však vyhovuje aj po cenovej a aj po "váhovej" stránke je stolička ECO TOYS do 50kg, no nedá sa polohovať chrbatik teda môže v nej len sedieť. Druhá nad ktorou som rozmýšľala je Kinderkraft
YUMMY, síce len do tých 15kg ale je aj polohovatelna, za dobrú cenu... Prosím vás, je dobré ked je chrbtova opierka polohovatelna? Využili ste to? A ďalšia vec, riadili ste sa stanoveným maximálnym zaťažením do 15kg? Alebo ste stoličku používali aj keď bolo dieťatko ťažšie? Vopred vám ďakuje. Ps: Pridám aj foto stoličiek ktoré mám na mysli
@emminka28 predpokladám že zachvilu už nebude tak rapídne priberať tak ako doteraz takže tých 15 kg je určite dosť a ak sama nesedí čo zrejme nie v 5 mesiaci tak určite ak vám to nevyhovuje v kresielku sa pozeraj po polohovateľnej stoličke, ešte nesmie sama sedieť.
Priberanie sa rapidne spomali. Moj dvojrocny ma 12 kil a to posledne kilo priberal snad pol roka. Ked bude mat 15 kg uz to bude velke dieta, to uz v stolicke nebude.
Podla mna staci aj do tych 15kg...nas syn mal v 7m tych 9kg a teraz ma skoro 2 roky a 13kg...uz ale velakrat vylezie na obycajnu stolicku, ked som s nim sama doma tak ho tam necham jest a urcite pomaly budeme riesit vymenu tej detskej za klasicku
To priberanie za zastavi. Moja mala v pol roku 11,2kg (vylucne kojena) a v roku mala sotva 12kg... 15kg dosiahla niekedy po dvoch rokoch zivota.
Ja mam skladaciu a syncek uz papa na stolicke za stolikom. Na jar bude mat dva roky, je tazky, a teraz sa mu lepsie je, neokyda sa az tak, ked ma stolcek prisunuty az k brusku. Sadne si za stolcek sam - uteka ked vidi jedlo 😄
My máme pripevnené na stoličkách. Nezaberá to miesto. 🙈😂
My sme mali polohovateľnu, značku si už nepamätám ale popravde nikdy sme nepolohovali.do 15kg bohate stačí. Dcérka bude mať 4 roky a má 17kg a stolicku nepoužívame pekne dávno. Neviem si predstaviť ,že v troch rokoch by bola v stoličke. Dávno je pekne sama pri stole.