Maminy, chcem sa opytat, ak vase deti (nemyslim tie najmensie v kojeneckom a batoliacom veku, ale uz vacsie) nosili softshellovu bundu, aku znacku a ci sa vam osvedcila, pripadne, ake s nou mate skusenosti - pozitivne, ci negativne. Akurat som objavila, ze v Lidli budu tento tyzden predavat softshellky za 12,99 EUR - vypadaju pekne, no neviem, co mam od nich ocakavat, najma, ked potrebujem, aby mi ju v akom-takom stave vynosili 3 deti za sebou. Uz vopred dakujem za vsetky prispevky a skusenosti 😉.
my mame soft supravu ale usitu, z kvalitneho softshelu, nepremoka, a drzi krasne...aj ed maly mal sem tam chutky chodit stvornozky 🙂 zalezi hlavne od parametrov softu, su aj lacne, menej kvalitne a menej priedusne - napr. tie z Lidla...manzel pracuje s sportovom obchode, a predava take oblecenie, dost sa v tom vyzna, a povedal, ze tie bundy by neobliekol, ze je to handra oproti kvalitnej "znackovej". ale a to chces pre dieta na hranie, na von, nie na paradu, stacilo by to asi. ale musis si aj uvedomit, ze pranim a nosenim, ten material sa opotrebuje, takze pri noseni 3tim dietatom uz nemusi mat tie vlasnosti ako povodne. inak, meter kvalitneho softshelu zozenies do 13 eur, a mensiemu dietatu (vel. tak 104) apod. z jedneho metra usijes, ak mas niekoho kto to vie.
Obom som kupila po prvykrat softshelku
http://www.exisport.com/katalog/product/6035-AU...
este su s vysackami v skrini, operiem a budem rada, ak im aspon dva roky vydrzia. ...
my mame softshellku karimor, stala 12 eur je suprova teraz na jar budeme este nosit a urcite ju vynosi aj mladsi syn, ale musim povedat ze je to uplne iny material ako tie z lidlu, lebo v lidli boli v ponuke aj na jesen a rozmyslala som o kupe ale nepacil sa mi material, a boli nejakke leskle tak som sa bala ako sa to bude spravat pri dazdi tak sme kupili karimorku a sme maximalne spokojny 🙂
Mame z Lidlu a som spokojna nosila min. sezonu a bude aj tuto🙂
Vdaka za vsetky doterajsie prispevky a nazory. Pojdem si ju zajtra minimalne omrknut a uvidim. V Lildli som uz kupovala detsku teplakovu bundu a na tej zas rupol zips a bolo aj tazke zohnat novy, kedze to bola taka nestandardna velkost. Ale som si vedoma, ze to moze asi na kazdej znacke.
Co sa tyka softshellky, mali sme minuly rok prvu vobec - zn. Alpine Pro, v. 110kupovana v akcii posledna velkost 29.99 EUR, pekny vzor, vo vnutri flis, aj nejaky ten vodny stlpec, ale zas bez kapuce.
My mame tiez tu z lidla a sme spokojni. Na von do skoly ci do skolky to uplne staci. Akurat potrebujem zohnat mladsiemu ale 50eur nie som ochotna za nu zaplatit.
Kocky, aby som sa vratila spat k mojej skusenosti - softshellku z Lidla som nakoniec vtedy kupila, ale naozaj to bolo citit, ze je to ina kvalita materialu - taka teplakovejsia, skor makssia, poddajnejsia. Ale nosit sa smozrejme dala.
Co cert nechcel - po 2 razoch sa nam pokazil zips, resp. zasekol sa niekde uprostred a pokazilo sa nieco na kolajnickach, tak som to sla reklamovat a peniazky mi vratili, kedze reklamaciu po mesiaci uznali. 😒
My sme kupovali drobcovi softshellovu bundu v predeti.sk, zn. Loap. Bola v akcii z 36,- eur na 24,-, ale aj keď sa mi to zdalo veľa - neľutujem. Bundička je perfektná, malý ju rád nosí a páči sa mi hlavne to, že naozaj pod ňu nepotrebuje x vrstiev a nie je mu v nej zima a neprefúka. Určite ak z nej vyrastie, budem kupovať ďalšiu softshellovu bundu (žiadne šušťáčky).
Maminky kde zozeniem za dobru cenu softshellovu bundicku pre 3-rocnu dcerku?Ďakujem
Ja mam tiež velmi dobre skusenosti so softschell oblečenim,mame to cela rodina od topanok ,nohavic až po bundy,je to fantasticky material odolny voči vetru chladu a vlhku.Momentalne mam v ponuke na predaj v mojom bazari detsku softschelovu chalansku bundu 152/158,už syn z nej vyrastol,a dievčebske softschelove nohavice 152/158.
Ja mam tiež velmi dobre skusenosti so softschell oblečenim,mame to cela rodina od topanok ,nohavic až po bundy,je to fantasticky material odolny voči vetru chladu a vlhku.Momentalne mam v ponuke na predaj v mojom bazari detsku softschelovu chalansku bundu 152/158,už syn z nej vyrastol,a dievčenske softschelove nohavice 152/158.
@katussamus kde ste ju prosim kupili? ja tiez teraz hladam softshell
@janka01234 sportdirect
@janka01234 ake mas dietatko? Ja som akurat dnes kupovala mojim babam Loap z 36 na 22,- a tejto znacky im kupujem stale, mali aj chlapcenske
@diorka nasa ma 8 mesiacov, maju aj take malicke? a kde kupujes?
@katussamus dakujem
@janka01234 takej malej este softshellku nekupuj. nepotrebuje ju, nakolko je este v kociku a nehzbe sa, softshell je materia pre "aktivnych" tych co sa hybu, chodia po dazdi.... mala este len sedi v kociku, nefuka na nu, neprsi v tom kociku a aj tak bude sediet vo fusaku (vlastna skusenost) pockaj pokial bude behat, mam taky dojem ze som mensie softshellky ako 80 resp 86 nevidela....
Ja kupujem softshellky v sportisime, ceny tam maju dobre, a taktiez dobre vodne stlpce a pridušnosti za cenu sa oplatia, mamičky hlavne neprat bundy v avivaži, potom bude v bunde zima a vodny stlpec a priedušnosť už mat nebudete 🙂
kto mal softshellku z lidla a inu znacku vie v com je rozdiel 🙂 hlavne v horach to spoznat , co dycha a co nedycha, ked sa viacej hybes, za mna osobne softshelka z lidlu tak akuratne na prechadzku a do skolky na aktivne sportovanie treba investovat troska viac ako 13€ na vetrovku
@janka01234 musim sa podelit so skusenostou, malej som isla kupit softshellku, mala 1,5 r. ak si dobre pamatam, nabehla som do obchodu, samozrejme take male nemali, tak vytiahla Loap velkost 92, stiahla dole gumu, vyhrnula rukavy a nejako ma prehovorila na nu, mala ide mat teraz v decembri 4 roky, meria 101 cm a stale ju nosi, to bola moja najlepsia kupa 😀 teraz som jej kupila uz 110(104 uz nemali), ale asi ju vytiahnem az na jar
@diorka to bola skveka kupa 🙂 dufam ze aj tato druha tolko vydrzi 🙂
Myslim,ze detom staci aj softshell z lidla... pokial sa bavime o jesennych prechadzkach v skolke a skole,bezna turistika po kopcoch... svoj ucel to splni, s detmi sa aj tak tury planuju podla pocasia a obcasnu prehanku zvladne aj soft z lidla... jasne,ze kvalita bund v sport.obchodoch je o niecom inom (az na vynimky),ale ani bundy s vyssim vodnym stlpcom nie su nepremokave,to jedine prsiplast... zas ta cenova pristupnost ma tu vyhodu,ze detom kupim bundu co im padne,nie 3x zakasane rukavy a nehysacim,ked chrbtom skusa sotolinu...
ahojte, no tak my sme prvu softshellku kupili nejaku 98 synovi v Exisporte zn. Authority, bola skvela, uz sme z nej vyrastli, akurat na rukavikoch sa nam zacala z nej akoby suchat farba. Teraz ked uz mu je mala, tak som jemu aj dcerke kupila v Lidli, este mame v nej odchodene len par dni, tak neviem porovnat ktora kolko hreje, ale nosime pod nu aj hrubu fleecku, tak deti zvladaju a nie je im zima aspon zatial 🙂 Vseobecne Lidlove textilne vyrobky milujem a teda predpokladam, ze aj so softshellkou budem spokojna.
Ahojte poradi mi niekto ?🙂 kupili sme detom prvykrat softshellove bundy myslite ze ich uz mozu nosit? Nebude im zima v tom? Diky
@avanti ja som malej kupila minuly rok. Nosila, bude aj tento. Bunda vyzera stale dobre. ak sa ti deti nebudu hrat s noznicami, alebo valat po ostrych kamenoch, mala by vydrzat...ja som s nou spokojna a cena je super...Za softshelku nie som ochotna vysolit 30-40 eur aka je bezna cena v sportovom obchode.