Detská rastúca postieľka SMART BED 9v1 - ste s ňou spokojní?

ina009
26. máj 2020

Ahojte, máte niekto skúsenosti s rastúcou postieľkou zo stránky ingvart.eu? Chcela by som nejakú recenziu či sa oplatí investovať a nič som nenašla.

natalindaaaaa
26. máj 2020

@ina009 kupili sme pre malu, ale este nie je uplne prirpavena kedze este msme 2mes. Prva postielka nam prisla zle nafarbena, hybali sa latky, proste cele zle. Zavolala som, na druhy den prisiel kurier zobral a o tyzden priviezli novu. Zatial je len zlozena ale super sa s nou manipuluje takze zatial super 🙂 uvidime ked sa mala narodi

ina009
autor
26. máj 2020

@natalindaaaaa je krásna 🥰

natalindaaaaa
26. máj 2020

@ina009 anoo sice je draha a uvazovala som dlho ci nekupime obycajnu za 100€. Ale je to nase prve a susedia ju maju a je super. My sme mini matrac nekupovali, hned tento vacsi prislo mi to zbytocne 😍

ina009
autor
26. máj 2020

@natalindaaaaa ja som si myslela že do tých troch mesiacoch by bola vhodná ta malá verzia s tým, že ten zbytok postielky by sa využil ako prebalovací pult. Lebo asi už aj tak v neskorších mesiacoch sa neprebaluje na pulte teda aspoň moje známe mi hovorili že zo začiatku prebalovali na pulte a potom väčsinou na posteli keď už sa babatko viac mrvilo. Tak teda dakujem za radu a recenziu veľmi sa mi páči 🙂

natalinka_homa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ina009
autor
6. júl 2020

@natalinka_homa vau😱 ja som videla že ju majú v kociky.sk tuším tak sa vola tá stránka a chcela som ju ísť pozrieť osobne lebo kamoska mi hovorila že tá doska na ktorej je matrac je dosť onicom že je tenká že sa jej nezdala

natalinka_homa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ina009
autor
6. júl 2020

@natalinka_homa asi mám z toho rovnaký pocit ako píšeš 😄

miriamkimak
4. sep 2020

Na kindercentrum.sk je taka istá postieľka 8v1 a o niečo lacnejšia ako ingvart... S nou asi nemáte žiadna skúsenosť?

frantiseklotrinsky
16. sep 2020

@ina009 doteraz prebalujem 1 rocne decko na pulte. Preco sa mam krcit na posteli ked pri pulte stojim pekne vyrovnaná. Potom sa vsetky stazuju ze su narobene a chrbat krivy

frantiseklotrinsky
16. sep 2020

@natalinka_homa zohnali ste to lacnejsie? Da sa to aj z ukrajiny objednat? Ci natrafili ste niekto na lacnejsiu verziu. Pretoze komplet aj s matracmi, potahy katastrofalna cena. Za kus dreva!

frantiseklotrinsky
16. sep 2020

@natalindaaaaa a aky matrac ste dali potom do mini postielky? Kolko to stojí a nasli ste nz to aj poťahy?

alicakubianova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
frantiseklotrinsky
26. sep 2020

Pisala som kamoske do Polska, tam to je tiez drahe, mozno o 50€ niekde lacnejsie.
Takze najlepsie s niekym z Ukrajiny, Bieloruska,
sa dohodnut.
A potah skusim dat normalny strečovy obdlznik mensi. Ak sa napne, obtiahne mozno pekne ovalne kontúri natraca. Skusim a ked to pojde, vykaslem sa na ich ovalne potahy za 3 nasobne ceny

matkoamonci
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
frantiseklotrinsky
27. sep 2020

@matkoamonci a ktora to je? Ved aj ingvart vychadza so vsetkym na 500

petinko59
13. okt 2020
Používateľ petinko59 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petinko59.

Inač na instagrame koluje zdieľačka, že sa tu mažú komentáre na príkaz tej stránky... lebo nejaká pani sa vyjadrila, že predavajú veci s 300% prirážkou, že robí v sfére matracov dormeo, a že ingvart predáva matrac nad 100euro, a že výrobná cena takého matraca zloženia je okolo 30-40 euro na taký malý rozmer :/ :/ strašné čo sa deje..

petinko59
13. okt 2020
Používateľ petinko59 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petinko59.

bolo aj bloknutých niekoľko profilov :( :( to si ľudia nemôžu povedať ani svoj názor :/ ved nepíšu nič zlé... :/

petuska_tok7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz