Ahojte mamičky,
mám pred sebou dilemu akú postieľku kúpiť. Či z tvrdého dreva, alebo bude postačovať z mäkkého. Aké sú vaše skúsenosti.
Predsalen sa tam ceny odlišujú. 🙂
My mame bukovu a po jednom dietati je ako nova, ziadne povrchove poskodenia, ani nie je rozhegana a to teda nasa sa v nej navystrajala, ked nechcela spat
@didushik moze byt aj luxusne nebickova a moze sa stat ze ju nepouzijete a dietatko bude spat s vami v posteli 😀. Ani ja som neplanovala, no najviac som si oddychla ja aj dieta ked sme blizko seba, vyhody kojenia, dlhsi spanok. Postielky sme mali 3, zakazdym len ako kulisa v izbe. Vyuzita mozno prve 3 mesiace.Potom zacali liezt zuby, koliky a letisko to vyriesilo ...
Mne dneska akurát posteľ došla pre malého bude mat tri roky a kúpili sme mu autíčkovu takú malú bočnice sú vyššie aby nevypadol a ja ho konecne nebudem musieť s postieľky vyťahovať,.. A počítam že ju dlho nebude mat
@didushik pri prvych dvoch som mala 2ks bukovych jednu so suplikom, jednu bez) 😉 ...dcerka v nej spavala 4 roky, syn pramalicko, spaval viacmenej s nami v posteli...teraz mam pre zmenu bielu http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/0024... a asi sa mi paci este viac, som max spokojna...zubky uz sice ma ,no neni zatial ohryzena, tie dve predchadzajuce uz boli ohryzene po case, dcerkinu (so suplikom) pouziva teraz sestra pre drobca, stale je oki 😉 on pridal dalsie odtlacky zubov...synovu sme posunuli dalej tiez...
@didushik Ak ti bude dieťatko ohrýzať postieľku pri prerezávaní zubov, čo deti zvyknú, tak na bielej to viac vidno 🙂 A borovica je mäkšie drevo, každé šuchnutie urobí ryhu. Ale koniec koncov, nie je to posteľ na celý život, len na pár mesiacov či rôčkov, takže ty si musíš zvážiť, či dizajn bielej postieľky alebo praktickosť hnedej...
ahoj ja som kupila postielku tu http://primanabytok.sk/postele/208-detska-poste... sme snu spokojny hlavne preto že nieje z tej drevotriesky.
@janka123555 Ďakujem, ale už sme kúpili
@didushik tak ver, že tvojmu dieťaťu bude srdečne jedno či má postieľku takú alebo onakú čo sa dreva týka... na tvojom mieste pozerám na to, či sa bude dať rošt posúvať vyššie / nižšie, či sa dá odstrániť bočnica, prípadne vytiahnuť jedna - dve tyčka z bočnice... ale či buk, dub, borovica, sosna, jedľa, javor - to je fakt jedno 🙂