Detská ponožka Owlet 3

riaja
1. nov 2024

Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť ako používať detskú owlet sock 3 vonku v kočíku, v aute prípadne na návšteve cez powerbanku ? Skúšali sme to v kočíku s power bankou, ale stále vypisuje že wifi odpojené . Prípadne ak by ste vedeli ak ako nastaviť hospot lebo tam naše snahy tiež zlyhali. Ďakujem za každú radu .

kiki68
1. nov 2024

@riaja Ja som presne skrz toto na to citala strasne recenzie. Ludia to tam preklinali teda

e1i
1. nov 2024

@riaja powerbanka nesluzi na wifi. Ale dobija baterku. Musis si nejak nastavit pripojenie cez tvoj hotspot a data. Ale nemam ponozku neviem ako na to,ci pripojenie cez pc sa nastavuje alebo ako

anjelicek26
1. nov 2024

Owlet stanica je predsa vlastný WiFi okruh. Nepotrebuješ žiaden hotspot len ti nebude fungovať appka. Ktorú nepotrebuješ. Alarm ti báza hodí aj tak. Bázu napojiť na Power bank. Funguje v aute, kociku, vsade asi na 300m od kocika..ano na väčšiu vzdialenosť asi hotspot, ale ja dieta samé nikde nenecháva.

anjelicek26
1. nov 2024

@kiki68 nechápem,kde si co čítala, je to úplne jednoduche🫣

kiki68
1. nov 2024

@anjelicek26 kukni si na to recenzie, nikde nema viac ako 2 stars

anjelicek26
1. nov 2024

@kiki68 mame asi iné recenzie k dispozicii. My sme 7 mesiacov maximalne spokojný.

riaja
autor
1. nov 2024

@anjelicek26 ahaa ďakujem za odpoveď , takže už rozumiem stanica alarm funguje aj mimo domova , len appka s údajmi nie , okej to som nevedela . Ďakujem za info 🙂