Ahojte mamičky. Prosím vás o radu. Mám 4 mesačnú dcérku a hľadám nejakú podložku , (alebo niečo čo máte overené ) na rozvoj - poloha na brušku , na následne 4nozkovanie atd. … je zima takze niečo čo môžem s kľudom položiť na zem a nebáť sa , že jej bude zima … pripadne - ako to riešite vy ? Vopred vám ďakujem za rady / skúsenosti … pekný deň ❤️
@eliss94 ahooj, ja som mala pri malej túto a neviem si vynachváliť, je to v celku a dá sa to ľahko zložiť, využili sme ju dlho, je na nej príjemné a aj keď je zem studená tak na tom zima rozhodne nie je 🙂
My mame na byte tiež tú Casmatino a zatiaľ som spokojná (dostala ju malá teraz pod stromček 🙂). U rodičov na dome máme klasické penové puzzle a pod nimi deku a je to super. Aj sa jej dobre hýbe, aj je teplo od zeme.
zveziem sa na diskusii s vlastnou otázkou. máte skúsenosti s podložkou Lalalu (alebo Parklon), rada premium a domácimi zvieratami? Je to celkom drahá podložka (cca 120 €) a trocha sa bojím sa, že ju kocúr zničí (nemám na mysli úmyselné škrabanie). U tých lacnejších predpokladám životnosť rok, preto hľadám niečo trvácnejšie.
@erikape24 mame doma skoro 2,5 roka, dostala som ju v ramci testovania na MK (lalalu). Vyuzivana prakticky denne, bud je na nej piklerovej triangel alebo ju maju ako podlozku pod yoga sietou, aby si neublizili, cvicim na nej aj ja aj deti, v lete je casto vonku pri bazene/na travniku. Ma asi dve-tri take male "odreniny", ked na nej baby nieco robili s ostrejsimi vecami, ale inak prakticky stale ako nova.. No ale ci prezije kocura, co ja viem.. Podla mna tie pazuriky lahko vytrhnu tu hornu vrstvu. Predsa, je to makka zalezitost. Aby Ti nebolo luto, ze Ti znicil nie prave lacnu podlozku...
@nesvadbovo veď práve. aby to nebola zbytočná investícia. Nevravím že si na tom bude brúsiť pazúre, ale domácnosť s kocúrom bez škrabancov neexistuje. Možno zájdem do detského shopu vyskúšať co je to za materiál a uvidím.
@eliss94 nam bol odporucany obycajny koberec...
Mame aj tu super drahu skladaciu podlozku, totalne vyhodene peniaze, ked sa mala ucila 4nozky a sadat tak v nej nemala oporu, smykala sa jej, tie akoze vystupky, ci co to je je, su totalne na prd, takze lezi v kute a mame koberec. Aj ked sa teraz ucila dvihat okolo nabytku koberec nesklamal.
Ak nechcete koberec tak sa nam osvedcilo este velke puzzle 60x60, nie decke ale klasicke na cvicenie.
A este dodam aj ta podlozka aj tie puzzle musia byt na podlahe medzi niečim, len tak volne sa smykaju, kym je dietatko na nej a este nechodi tak to nevadi ale ked zacina chodiť a dvihat sa tak sa im to pod nozickami smyka.
Tolko moje vypozorovanie... 😊
A co sa tyka zimy som to vyriesila tak, ze som malej kupila pletene satky na ramienka(pripadne vesticku) a obliekla na body. (byvame na 1., presne nad bránou, takze o teplej zemi nemôže byt rec)
@eliss94 u nás takto