Ahojte, mate prosim niekto skusenosti s detskou pestunkou Tefal Pestúnka TD5000K0 Disney ? chcem ju do bytu,aby som počula ked sa maly začne budit kym uplne neplače a nezarije sa pod deky 🙂 je to kvalitna pestunka? nerušia ju ine signaly? kebyze idem von,ma aj dobry dosah? nejake zapory? dakujem pekne
ahoj, sice dost neskoro, ale predsa...mozno este pomozem.. my ju mame a sme spokojni. velmi sme dosah este neodskusali (tiez ju mame v byte), ale raz sme ju mali na oslave kde maly spinkal na poschodi v izbe na druhej strane chodby, a dosah bol - co ma vtedy milo prekvapilo 🙂 zatial sa nam nestalo zeby nam signal nieco rusilo a myslim ze by ani nemalo, kedze v navode pisu "nulove rusenie inymi zariadeniami". citlivost je myslim velmi dobra, ja ju napr mam nastavenu stale na najnizsej citlivosti (ja som prave nechcela pocut kazde zamrncanie) a uz sme zachytili aj psa z ulice.. niekolko krat som aj utekala do izby, lebo sa nieco ozvalo a maly si veselo spinkal dalej 🙂 ma aj svetelnu signalizaciu, ak by bol hluk prilis velky (ako na tej oslave napr), ale hlasitost ako taka je dobra a plac pocut aj pri TV, hudbe alebo navsteve. super je aj ze sa vies dietatku prihovorit. citala som o niektorych pestunkach ze sustia, tato nie, hoci trolilinku ju pocut (ale to musi byt uplne ticho a ty zamerana na jej pocuvanie), ale urcite to nie je sustanie ktore by rusilo, a taka chladnicka ci notebook hucia urcite mnohokrat viac 🙂 rodicovska jednotka je nabijatelna, no baterky sa vybijaju aj tym, ze su vo vypnutom pristroji, takze neviem realne povedat ako dlho vydrzia, kedze az tak casto ju nepouzivame a baterky nevyberam. baterky do detskej jednotky treba dokupit, inak sa pouziva len v sieti. ...tiez som sa nevedela rozhodnut, ktoru kupit, ale som rada, ze sme si vybrali tuto 🙂