Detská pestúnka do kočíka

kasmir
17. feb 2021

Ahojte,viete poradit krora pestunka sa da dat do kocika?Respektivne aby sa dala dat detska cast na baterky?

paulinkaa2
17. feb 2021

Ja ked som davala do kocika tak som napojila na powerbank

chelsinda
17. feb 2021

Urcite pozri pestunku CAPIDI. Je to topka!!!

mizu89
17. feb 2021

Sencor SBM 1600.pre mňa super.mam ho už 5rokov a stále funguje.

kasmir
autor
17. feb 2021

Prípadne len niečo čo sa dá spárovať s mobilom neexistuje?Viem,že sú kamery ale stačí mi len zvuk.Poznáte to,niekam idete (teda teraz moc nikam nikto nechodí:D) stačí ísť svokre alebo mame, dieťa zaspí, tak ho dám do izby, prípadne nechám v kočíku a rada by som mala vždy pri sebe niečo s čím ho budem počuť.

kasmir
autor
18. feb 2021

@chelsinda idem ju objednať,ďakujem za tip;)

chelsinda
18. feb 2021

@kasmir Dufam, ze budete spokojna. Ja som ju objavila az pri druhom dietati a odporucila som ju uz niekolkym maminam v mojom okoli a vsetkym dobre posluzila ;) Je jednoducha, spolahliva a vydrzi aj tyzden nabita.

kasmir
autor
18. feb 2021

@chelsinda ja mam tiez druhe dieta a ta prva mi uz odchadza pomalicky(asi to bude tym ze ma 14 rokov🤪) a hladam nieco jednoduche a hlavne vhodne do kocika a na cesty.Dakujem za tip;)

kasmir
autor
3. mar 2021

@chelsinda tak už ju mám doma a je fajnová!!!;) malá&jednoduchá,už len lutujem,že som ju neobjavila skôr(kúpila by som si zlatú verziu ktorá sa už nedá vôbec zohnať:/) Tak ďakujem ešte raz za super tip😘

chelsinda
4. mar 2021

@kasmir To som rada, nech dobre sluzi ;)