Detská obuv DD Step

sudocek
3. jún 2022

Zdravím. Chcela by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti s detskou obuvou DD step.či riadne spevnuju nožičku pri chôdzi. Alebo aj ak máte skúsenosti aj s inou značkou. Ďakujem

nikha2809
3. jún 2022

Dd step sú buď barefoot alebo alternatíva bf, my sme s nimi spokojní.

kvietok173
3. jún 2022

@sudocek a preco by mala obuv riadne spevnovat nozu? 😁

sudocek
autor
3. jún 2022

@kvietok173 myslím tak že sa nožička nevytača do vonka.myslim členok.

sudocek
autor
3. jún 2022

@nikha2809 ďakujem. Lebo vôbec sa neviem rozhodnúť ktoré kúpiť

nikha2809
3. jún 2022

@sudocek najlepšie je ísť priamo u vás v meste do obchodu s kvalitnou detskou obuvou a skúšať pokiaľ sa jedná o prvé topánky a potom už budeš vedieť aj objednať so značiek ktoré vám budú sedieť, tam ti poradia.

andreagartnerova
3. jún 2022

Pri ddstepoch mi mala začala dávať nohu dnu viac, išli sme k ortopedovi a ten mi povedal, že napríklad protetika má pevnejšiu pätu a fixuje nohu viac, preto pri niektorých topánkach deti keď sa vyvíjajú dávajú nožičky dnu, von. Mala ale nosí rada tie ddstep aj zimné mala také.

kvietok173
3. jún 2022

@sudocek
@andreagartnerova
nizicky sa vysokou a pevnou obuvou nenapravia. Na to su cviky a prirodzene bose nosenie s barefoot topankami

andreagartnerova
3. jún 2022

@kvietok173 mala to má v poriadku, napísala som čo mi povedal ortopéd, že keď je tam vola a nie je pevná päta tak môžu mať deti zlozvyk vybocovať nožičky.

kvietok173
3. jún 2022

@andreagartnerova tym ze noha je v pevnom tak nepracuje a pan ortoped je stara struktura

jjanulienka
3. jún 2022

My mame aj take a striedam to s topánkami, ktoré majú klenbu Protetika napríklad alebo RAK

jance333
3. jún 2022

zalezi od typu nohy v prvom rade. sirka v najsirsej prstovej casti, ci je normalna alebo uzka pata, vysoky/nizky priehlavok. barefoot, resp. alternativy su aj so spevnenou patou, napr. nasa ma tzv. plutvicku s uzkou patou a nizkym nartom a perfektne su pre nu Filii. tiez Jonap ma spevnenu patu. DD step su ok, pohodlne, ale ta pata je tam za mna trochu nestastne robena, lebo ked nesedi presne , teda dieta nema sirsiu/normalne siroku patu a ma to tam volne, tak topanky schodi dokriva

sudocek
autor
3. jún 2022

@nikha2809 nejedná sa o prvé topánočky. Syn má 18.mesiacou

sudocek
autor
3. jún 2022

@andreagartnerova mne malý dáva nožičku trochu do vonka

andreagartnerova
3. jún 2022

@sudocek presne aj mala má zhruba ten vek, len nám povedal, že máme to nechať tak, že keby neprestala máme to riešiť potom. Že vyzuiva slabsiu' stranu tak, že ju dáva dnu niekedy, alebo keď beží tak ju dáva dnu. Ale robí to ako pri ktorej topánke.

sudocek
autor
3. jún 2022

@andreagartnerova mi sme zatiaľ neboli ešte u doktora. Začali sme chodiť cca pred mesiacom. Hádam ani nie.a je tá chôdza ešte trochu nemotorna. Ale každý naokolo mudruje okolo toho

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzinabila
4. jún 2022

@kvietok173 ktore barefoot s klenbou by si poradila?

kvietok173
4. jún 2022

@zuzinabila barefoot s klenbou nie su 😁 tebe sa ma klenba tvarovat pracou nohy ( cvicenim, chodzou na boso po nerovnom terene)

zuzinabila
4. jún 2022

@kvietok173 nam tym padom barefoot nevyhovuje🙂4 deti+moja skusenost🙂z barefoot nas bolia chodidla,nie je to zlym vyberon,skusali sme rozne..dcera skoncila u ortopeda a po nasadeni vlozky s klenbou bolesti pominuli.potom zas barefoot,zas bolesti.znova sme nasadili vlozku a bolo zas po probleme.rovnako ja.myslela som ci nie je nejaka variacia barefoot+klenba😀nohu cvicime aj naboso,nemaju vyslovene ploche nohy..ale napr.mne sa fakt dlhodobo nedalo v tom chodit😐

kvietok173
4. jún 2022

@zuzinabila tiez mam 4 deti 😂 dvaja starsi ortopedicke vlozky a sandalky aj na doma a jeden aj site topky s vystuzenim kotnika a doposial ma ploche nohy. Dve mladsie stale na boso plus vivobarefoot syn lebo ma nozku plutvu a dcerka zase frodda ma rada a vsetko tip top.

sabina20
7. máj 2023

@jance333 ahoj,mozem sa spytat ktore topanocky nosi tvoja dcera tej znacky Filii? Ďakujem

jance333
7. máj 2023

@sabina20 u nas Filii M, to je pre nizsi nart, uzsie nozky. Vsetky: tenisky, zimne, celorocky

sonnenshein
7. máj 2023

Nasa najmladsia odkedy zacala chodit mala vylucne barefoot, a klenbu ma absolutne fantasticku. Nemyslim si ale, ze barefoot je nutnr jedine spravne univerzalne riesenie pre kazdu nohu.