Pekný deň, poradili by ste mi dobrú detskú kameru /opatrovateľku do 100 eur?... dcéra je už staršia, má 17 mesiacov ale rozhodla som sa, že by sme chceli túto kameru, len netuším ktorú.
@petamich prosím vás pekné mohli by ste mi poslať link na tú kameru?..ale ona nemá obrazovku ako tie detské či?.. nevyznám sa vôbec v tom, tak neviem..
@lenkaleni24 je k nej inteligentna aplikacia, ktoru ma nainstalovanu manzel aj ja (a v zasade moze hocikto komu na nu date pristup) a teda bud budete mat separe telefon/tablet a stale pustenu kameru alebo my to robime tak, ked pocujeme, ze sa mrvi alebo sa ozyva, tak pozriem, ze co sa deje alebo raz za cas mrknem - spi/nespi - hned idem pohladat link a poslem aj fotku ako sa to zobrazuje (nejaku pohladam)
my mame starsieho brata tejto https://www.mall.sk/ip-kamery/xiaomi-mi-360-hom...
a takto to vidite v noci, viete si ju natocit ako potrebujete 🙂 aj nahrat video, aj povedat cosi dietatu a tak
@petamich super... ďakujem krásne..to je ešte lacnejší spôsob..parada
@lenkaleni24 treba ale dokupit dlhsi USB kabel, co je otazka par €, teda podla toho kde to budete mat a ako daleko je zastrcka a pri kazdom vybrati z elektriny je treba ju nastavit opat (2 min.) ale tak moze to byt otravne, my ju nejako extra nevyberame, tak neriesime, stalo sa to cenovo oplatilo a ma aj velky dosah, co tie chuvicky s dvoma jednotkami nemaju, takze preto sme sa pre nu rozhodli, snad aj vam bude vyhovovat
https://www.mall.sk/detske-pestunky/sencor-sbm-440
Velka spokojnost
https://www.datart.sk/tapo-c200-pan-tilt-home-s...
Najlepsia volba, velka spokojnosť. Dlhy kabel, treba dokupit len pamatovu kartu, je to lacne, krasny obraz, nevypadava, odporucam vsetkymi 10siatimi 🙂 a viete si pozriet co robi babo aj keby ste boli napr. v Amerike 🙂 a na zvuk je velmi citlivy, cize pocujete vsetko 🙂
@petamich tak ja ju potrebujem len keď mala cez deň spí, lebo keď ju kontrolujem a otvorím dvere vždy ju zobudím...v noci sme pri nej, to nepotrebujem
@lenkaleni24 aj my tak, pripadne este vecer, ked pocujeme zvuk a neviem ci sa mrvil alebo prebral - tak mrknem na kameru, ci tam ist alebo neist 🙂
Za mňa spokojnosť s truelife 😊 je síce drahšia ako vyššie spomínané ale má aj melódie čo využívame od polroka pri obednom spanku aj vecer pri zaspavani, vox rezim keby som spala v inej izbe aby sa mi zapla iba pri placi malej, viem na nu cez nu hovorit (zatial nevyuzite u nas), ukazuje orientacne stupne v izbe a aj v noci super obraz, pokial sa dieta nehra na hlavneho hrdinu v horore 😁
@legna30 Dobrý deň môžem sa spýtať ,ktory model konkrétne to máte ? Ja uvažujem tiež nad kúpou truelife . Ďakujem
@veronika2194 truelife nannycam h32😊
@legna30 a tá jednotka ,ktorú máte pri sebe je nabijatelna ? Máme dom a potrebovala ,by som sa s ňou pohybovať aby som ju nemusela mať napojenu stále na sieti hlavne o to mi ide .
@veronika2194 áno, je nabijatelna, akurat kamera pri postielke musí byť stále v sieti, rodičovská jednotka môže a nemusí, ja ju v sieti nenechavam. Nabijem a vytiahnem
@legna30 dakujem pekne a ste s ňou teda spokojná čo sa týka signálu ?
@veronika2194 áno ja nadmieru, aj keď my bývame v byte, nie dome. Občas keď spí a vybehnem s kamerou von kvôli kuriérovi, tak mi signál vypadne ale zavše aj naskočí dole (sme na 4p) ale nikdy som sa na to nezameriavala
@legna30 dakujem pekne
my sme sa rozhodli, ze nekupime klasicku chuvicku ale kupili sme xiaomi kameru za asi 30E a plni tu istu funkciu 🙂 narazili sme akurat na problem, ze sme na dovolenke v zahranici, kde sa na wifi prihlasuje heslom a cislom izby a to ta kamera nevie (ona vie len standardne, ze jedno heslo a pripoji sa) a tak ju nevieme pouzit 🙈 ale inak je pomer cena vykon perfektny, obraz velmi kvalitny vo dne v noci a uplne nam postacuje