Demar snehule - recenzie

evkaor
1. nov 2020

Prosím vás, aké mate skúsenosti so snehulami značky demar. Sú teplé? Pripadne, akej značky snehule preferujete u detí. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď

karhu
1. nov 2020

mame tretie demar snehule, zateplene ovcim runom..nosime ich od pol roka veku potomka, teraz uz druhy rok, a super, noha v teple, este nam nepremokli, co sa o inych neda povedat, mame aj ine a tie boli mokre hned..nas ma siroku nohu, tak sedia dobre, lahke obuvanie, vyzuvanie..mlady sa nestazuje🙂

martinajurkechova
1. nov 2020

Aj mne sa páčili, tiež s ovcim runom zateplené. Teraz som ale aj celkom spokojná dcére som objednala z Lidla tie svietiace a aj tie sú dobré.

paja003
1. nov 2020

Aj ja ich mám v pláne kúpiť, na základe pozitívnych recenzií. Len ešte čakám, či nám nenarastie nožička. Aj tak ešte nie je tak zima.

evkaor
autor
1. nov 2020

@karhu prosím vás sú vhodné aj do mrazov

katkami123
1. nov 2020

Tiež mame, super, len neskôr začali premokať, čo ma sklamalo, lebo mala byt aj latka nad gumou nepremokavá

karhu
1. nov 2020

@evkaor mali by byt, prave preto som ich kupila, spolieham sa na to ovcie runo..ALE nie sme sever Slovenska, takze ci by obstali i tam, neviem🙂

petka1982
1. nov 2020

U nás veľmi obľúbené tie ako gumáky s vlozkou,vždy tepla nozicka.len nebuď trúba ako ja a vložku neper,pichá potom 😃a ešte decathlon čižmy sú super.

stanka2612
1. nov 2020

Ja na demarky (demar mamut) nedám dopustiť, najlepšie boty na svete. Aj do totálnej zimy. Studenú nohu v nich malý nikdy nemal

evkaor
autor
1. nov 2020

@evkaor ďakujem veľmi pekne za radu. Idem ich kúpiť...

nikpa
1. nov 2020

@evkaor my máme demar Mammut s vytahovacou vložkou ale teda do zimy a do snehu sa mi moc nezdajú. Keď to porovnám s minuloročnými z CCC tak sa mi zdá tá vložka tenká. No budeme ich mať prvú zimu tak uvidím. Ale môžem povedať že sú super ľahké a ohybné.

sopkova
1. dec 2020

Sú ľahké, teplé, hore sa dajú stiahnuť šnúrkou. Po každom nosení vyberám vložku presušiť. V najväčšej zime na sánkovanie dávam deťom aj Merino ponožky a nohy majú vždy teplé 🙂 tu je aj recenzia https:/www.stastnenozky.sk/demar-mammut-recenzia

evkaor
autor
1. dec 2020

@sopkova
@sopkova ďakujem. Už som ich kúpila, akurát ma mrzí, že nie s vyberatelnou vložkou. Dievčatá ich nosia najradšej...

millenam
13. dec 2020

Pre mňa boli snehule veľkým sklamaním. Snehule hneď premokli. Najhoršie na nich je to, že pomaly schnú, takmer týždeň. Musíme tak kúpiť ďalšie čižmy, aby mala moja dcéra čo nosiť, kým tieto ''nepremokavé'' snehule vyschnú. Sú to topánky do suchej zimy, alebo pre dieťa, čo obchádza všetky mláky a všetky snehové plochy. Čiže snehule, ale nie do snehu. Neodporúčam ich nikomu.

sopkova
14. dec 2020

@millenam je to EVA materiál ktorý nepremokne. Buď sa voda dostane zhora ak napr nemá dieťa nepremokavé nohavice natiahnuté cez gumáky alebo sa nohy spotia a neodvedená vlhkosť sa vyzráža v topánke. Po každom nosení je potrebné vložky vytiahnuť a nechať presušiť.

stanislavicenka
14. dec 2020

@evkaor ja kupujem detom kazdu zimu demar mammut. Su to naj snehule. Su do -30stupnov, takze jasne, ze do mrazov

stanislavicenka
14. dec 2020

@nikpa su do -30, urcite su do riadnych mrazov. Kupujem ich roky. Nohy su vzdy teple. Lebo demar ma viac druhov, ale demar mammut su urcite vodeodolne , a aj riadne teple

zranena123
18. nov 2022

@stanka2612 mozem sa vas opytat aku velkost tteba myslím ak zimne ma 27 tak tie vziat 28-29? Ďakujem za odpoveď

stanka2612
18. nov 2022

@zranena123 vzala by som tie väčšie, s tou vložkou sú to 28 a keď sa vyberie vložka, sú 29. Teda, aspoň u môjho nám to tak sedí, v zime ma snehule a potom zvyšok roka má z nich gumáky

dani008
18. nov 2022

Ahojte,ja tento rok tiez uvazujem, ze kupim svojim chlapcom 2r. a 5r. tieto snehule s vyberatelnou vlozkou, len som v nejakej recenzii citala, ze niesu vhodne na prilis buclatu nozku..aj napriek tomu, ze vo vela prispevkoch je ze su fajne siroke.. ma s tym niekto skusenost prosim? dakujeem
Moj mensi je taky dobry macko 🙂

lauxx3
19. nov 2022

@karhu prosím ťa nie je moc tvrdá podrážka ? Nechodí v tom dieťa ako v drevakoch? 😄

alenoocka
22. nov 2022

@lauxx3 čižmy sú ľahučké,dieťaani nevieže ich má.Budeš sama prekvapená,nie sú robustné ako klasika snehule😉 kupujem od malinka už 6ročnemu a uz aj 17mesacnemu...

alenoocka
22. nov 2022

Vždy mal v nich teplú a suchú nôžku

lauxx3
23. nov 2022

@alenoocka ďakujem pekne♥️