Decathlon - detská turistická obuv

viktoriaboris
23. apr 2016

Dnes som natrafila na podozrivo lacnu internetovu stranku s obuvou Quechua kde su detske turisticke topanky za 8 ,10, 12 €.....Neviem co si mam o tom mysliet. Potrebujem detom objednat dvoje topanok len sa bojim ci to nie su nejake šmejdy, druha trieda....Mate nejake skusenosti s touto strankou? http://www.decathlon.sk/11714-na-turistiku-a-ho...

zuzik307
23. apr 2016

@viktoriaboris je to francuzsky sportovy obchod, najblizsie ho mas v KE 🙂

viktoriaboris
autor
23. apr 2016

@zuzik307 ano viem ze su aj v kosiciach, len mi nejde do hlavy ze su take lacne, do kosic mam ca. 100 km

simsalabim
23. apr 2016

@viktoriaboris ja mam s decathlonom dobru skusenost, aj s teniskami na telesnu aj turistickymi, nam v pohode vydrzia tolko, co ine. Treba si precitat popis, na co su urcene.

michala2016
23. apr 2016

ja som ich kupila minulý týžden synovi, šiel do švp a nosil ich celý týžden a prišli v poriadku, uvidíme ako to bude pokračovať s nimi, ale mali sme aj drahšie ktoré nevydržali ani týžden.

inom75
23. apr 2016

Keď je reč o turistickej obuvi, nie je tu niekto z PO, čo má na predaj turistickú obuv č. 35-36 pre chalana? Potrebujem súrne zohnať za prijateľnú cenu. Nemusí byť tip-top. Ak áno, ozvite sa, súri to. Dík.

moni244
23. apr 2016

Moja mala tie topanky na jesen a nelutujem, nosila ich do lesa, na ihrisko, na lahsie tury a topanky vyzerali ako nove, idem kupit zas, kedze dcerke rastie noha, tak mne takato cena vyhovuje, ono je to ako sportdirect, len maju svoju znacku a aj nizsiu cenu, oni vsetko maju lacnejsie

inom75
23. apr 2016

@viktoriaboris si zlatá, ďakujem, ale mi ich potrebujeme v pondelok. 😒 Ale už som si tú stránku pozerala.

xfenix
23. apr 2016

aj my sme nakupovali obuv v decathlone. spokojnost.

katrinka8
23. apr 2016

Baby, my to máme ďaleko všade do obchodov, ale neviem na stránke nájsť veľkostnú tabuľku... Ako zistím VD topánok?

viktoriaboris
autor
23. apr 2016

@katrinka8 ved to asi nemaju, ja idem objednat tak dufam ze budu dobre detom.

ruan
27. máj 2016

Ahojte,
ja prave riesim problem: my sme synovi kupili tieto: http://www.decathlon.sk/detska-turisticka-obuv-...
detske turisticke kozene poltopanky, velkost 23 (syn ma skoro 2,5 roka), pouzivame ich od zaciatku jari na bezne prechadzky a mam taky pocit, ze akosi captavejsie chodi, viac sa potkyna, pada...neviem, ci to nahodou nie je tymi topankami (ze mu dobre nedrzia nohu...) - stretli ste sa niektora s niecim takym? Vdaka.

viktoriaboris
autor
30. máj 2016

@ruan na tieto som tiez pozerala pre mladsieho syna. Neviem, nestretla som sa s takymto problemom z tejto znacky.

zabina27
30. mar 2017

@moni244 prosim ta, velkost si kupovala podla ich tabulky velkosti, alebo podla toho, ake cisla nosite? lebo ja bezne nosim mensie, ako mi vychadzaju podla ich tabulky, do obchodu to mam daleko, tak neviem, ake kupit... malemu asi radsej vacsie cislo, jemu ked tak dorastie nozka...

viktoriaboris
autor
30. mar 2017

minuly rok som detom kupovala take ake im trebalo, ziadne ze cislo vacsie. Je to kvalitna obuv, boli sme spokojni.

anka86
1. mar 2019

Trekové topánky

kvetinka75
1. mar 2019

tiež mám dobrú skúsenosť.