Dávate už detičkám pančušky?

lehotka
9. sep 2015

Ráno u nás býva okolo 9 stupňov

jaruskatt
9. sep 2015

Zatiaľ nie. Cez deň ešte nieje tak zima. Iba rano... Ak má také teplejšie tepláčiky z vnútornej strany, prípadne zateplené/podšité nohavice.... alebo zatiaľ iba podkolienky

dasenka1203
9. sep 2015

noo my uz od nedele nosime, dnes rano tu v pp mame ledva 5stupnov, aj cez den je tak pochladnejsie uz aj ked svieti slniecko

vulka
9. sep 2015

Preboha, nie. Čo by som jej potom dala v zime. Má hrubšie tepláky, tričko, mikinu a vetrovečku.

babulka82
9. sep 2015

pane bože deti treba otužovat pokial sa nedrkocu od zimy a nie im dat pri 10 stupnoch hned pančuchy.Co budete robit ked bude -10? mne syn beha holy po byte čo je ešte naučeny z tych horučav 😀

lenocka84
9. sep 2015

este nie.ale zavisi od prostredia kde byvas.
ja davam ked zacne byt trvalo pod 15st.inak teplejsie teplaky a vrch tricko mikina a bundicka 🙂

tinkamt
9. sep 2015

Dievcata , ale to nie je preboha , co budete davat v zime. Vy vôbec nerozumiete tomu, ze sa jednoducho velmi prudko ochladilo, neobvykle na zaciatok septembra mozno a niektore mame rano 7 stupnov plus vetrisko. Ano, ak treba dajte, deti mozno inak vnimaju velke teplotne vykyvy . Na buduci tyzden ma byt zas 25. Isteze, treba ich otuzovat , ale ten 25 stupnovy rozdiel je dost velky . Ved to len na doobedie trebárs a radsej vyzliect , poobede je uz teplo.

siska53
9. sep 2015

Nedavam. Resp.mala dostala len preto,ze sme dali kratke nohavice na ne. Ale je pravda,ze hore som ju viac obliekla. Do skolky to maju par minut.
Maly je horkokrvny,tam som nad pancuchami ani neuvazovala.

esterba
9. sep 2015

Zateplene nohavice, tricko, svetrik, tenka vetrovka. V zime budem davat oteplovacky 😀

zuzana17
9. sep 2015

ešte nie

davija
9. sep 2015

Panebože, veď sa ráno pozriem na teplomer, vybehnem na dvor alebo aspoň vystrčím hlavu z okna a podľa toho sa zariadim! Buď dieťaťu pančuchy oblečiem alebo nie. Dôležitá je vonkajšia teplota a nie názory anonymných osôb na internete!!! Toto je už úplne choré... 😒

annie13
9. sep 2015

u nas je 6 stupnov, ale iste este nie

smile31
9. sep 2015

ja synkovi už pančušky dávam na koľko u nas je zima... má 7 mes. a ked ho davam do kocika tak ma pancusky aj nohavice a este mu dam deku, lahsie je dať dole ako keby mu má byť zima

danana
9. sep 2015

@davija tiež si myslím, ze ked sa mi zdá zima, dám mu punčošky a ked nie tak nedám, načo názor iných, keď každý má aj tak iné počasie pred dverami 😝

simsalabim
9. sep 2015

Pancuchy len k suknicke....aj to len take tensie, alebo leginky.

tjaden
9. sep 2015

no ja keď idem von v rifliach tak mi je strašná zima a už mám aj zápal, malej som radšej dala pančušky, aspoň ráno keď ideme do obchodu, vtedy je fakt zima

cica869
9. sep 2015

no zalezi kde byvate a ake stare dieta...ak by som mala nejake 1rocne dieta, ktore nechodi a byvala by som niekde v Poprade tak asi by som dala (samozrejme podla pocasie, ak by bolo chladno), my momentalne nedavame este nie je tak hrozne zima co jej potom dam v zime?

kristinka86
9. sep 2015

Máš 4 ročného syna (cca ako ja). Tomu ešte nedávam do škôlky. Aj keď tielko si už sám opýtal, že si prosí. Dcérke dávam, keď ráno syna odprevádzame do škôlky. Síce len tenké, ale dávam. Ona sa predsa nehýbe, je v kočiari a ráno je dosť chladno. Závisí od vonkajšej teploty, veku dieťaťa, pohyblivosti a aj od toho, ako celkovo znáša chlad.

kuukii
9. sep 2015

Malej už dávam pančuchy. A to preto lebo nosieva v bežný deň legíny a sú predsa tenšie tak jej vždy dám. Ale to aj z dôvodu, že ešte nechodí tak nech jej nieje v kočíku chladno.

ikke
9. sep 2015

akoze pod nohavice? 4-rocnemu dietatu?
a sebe davas pancuchy???

u nas bolo rano tiez 9 stupnov a polovica skoly prisla v sandaloch alebo kratkych nohaviciach...

barushkaaa
9. sep 2015

bývame v BA a ešte nedávam.

lulistek
9. sep 2015

byvame pri BA, este nedavam

xenicka13
9. sep 2015

Nie

sasa1983
9. sep 2015

Tak ja som toho nazoru,ze najviac nelogicke je sa riadit podla kalendara. Lebo ja mam pocit,ze z horucav sme skocili do konca oktobra. Babie leto sa zatial nekonalo. A vonku,najma rani je fakt kosa,takze,kto posle male dieta do skoly v sandaloch a kratasoch,by sa mohol nad sebou zamysliet (polovica skoly?). Tiez nie je hrdinstvo,ked hned prechladneme na zaciatku jesene. A v mojom okoli je takych viac,co sa kvoli chvilke (udajne len prebehnem..atd),uz pekne nachladilo. Takze,ak sa niekomu zda malo,nech oblecie a ak vela,nech vyzlecie. My napr.Edkovi pancusky sme uz dali (cez vikend bolo naozaj zima),dnes samozrejme nie,ale dieta v kociku sedi/lezi,vela sa nehybe,to je ine. Podla mna by stacili teplejsie teplaciky,podsite rifle..alebo aspon hrubsie ponozky do zrejme uzavretych topanok.Lebo bosa noha...rano bolo 9st (Ba cca 07:30).

koniarova
9. sep 2015

Preboha,pančuchy dávam keď je pod nulou. Práve sa mi na chvíľu rozum zastavil. 😀 😀 😀 😀

lubiduch
9. sep 2015

vidim ze mas 4 rocne dieta, tak by som sa proste spytala "je ti zima"? a podla toho by som rozhodla. niekto ti napise ani niekto nie. A ked ti vsetci napisu nieee a tvojmu dietatu je fakt kosa tak nedas? alebo vsetci napisu daj,uz je kosa a tvojmu synovi pojde cicerkom pot jak sa bude potit 🙂
tak ako dospely aj kazde dieta ma trochu ine vnimanie chladu, niektore su teplomilnejsie ako ine tak by som sa proste jednoducho spytala. a ked sa ti jedna iba o prieskum kto dava kto nie, tak ja nedavam 3 rocnemu este, ale on je otuzily.

dai
9. sep 2015

takato tema je sranda🙂 ved ked mas pocit ze je zima tak daj, ak nie tak nedaj, je predsa jedno ako sa rozhodnu ini... ja nosim napr. pancuchy cely rok - mnohokrat aj v tych 40tkach som mala - mame v praci klimatizovane priestory , fukace sme mali nadstavene naplno , teplotu v niektorych meetingovkach na 18 stupnov - vonku pritom 40... jasne ze mi zostalo nenormalne zima vo vnutri... ludia na mna pozerali vonku ako na blbca - mam na haku - viem preco som si ich obliekla🙂
ja som tiez v ba - pod nohavice nedavam zatial pancuchy detom, k sukni ale uz ano - ja si tiez k satam davam, je mi zima bez nich 😀 deti ked sa oblecu poslem na balkon - ked im zima nie je je to ok, ked je tak este na nich nieco prehodim😉 tiez mam 4rocneho syna a dokaze to v pohode zhodnotit

tehula
9. sep 2015

maminu, ktoru som cez vikend videla v BA, pricom asi 15-18mes dieta bolo v sportiaku narvane v Kaiser fusaku, tak ta isto obuva aj snehule uz. Ledaze by to dieta bolo v tom fusaku hole 😀

martina1305
9. sep 2015

u nas bolo rano 5 stupnov, ked sme isli do skoly, takze som dala dcerke silonkove leginy pod nohavice

bubelko
9. sep 2015

nie, nedavam. rano mame okolo 8-10 stupnov. deti maju tenisky, dlhe nohavice, tricko s kratkym rukavom a mikinu. na obed mikinu vyzlecu a idu bez nej.

jeemima
9. sep 2015

aj ja uz davam (PP)