Caues teraz je 6 stupnov no aj tak je zima aj mne. Dcera ma 15m a ja netusim ci jej este fusak davat ci nie. Lebo na pondelok hlasia 14st a potom dalsie dni zas 8. Tak mam ho uz vybrat ci este pockat? 🙂 radsej fusak nechat a tensie obliect ci opacne 🙂
ja by som nechala isto fusak v kočíku a obliekla dieťa do tenších vrstiev, predsa, ak by zafúkalo, je chránená. a zasa, fusak môžeš mať z vrhu rozzipsovaný 😉
Ja ešte nechávam, ešte sa mi nezdá až také teplo a občas aj fúka... len pod vetrovku mu nedávam svetrik a dávam tensiu čiapku 😉
Fusak ano pod vetrovku tensiu vrstvu...
Boze, riad sa vlastnym dietatom, nie mk, hlasenie moze byt jedna vec, realna pocitova ina, navyse kazda zijeme v inom okrese. Ja fakt nechapem, ako mohli ine matky a ich deti prezit bez internetu
Moje deti su uz školáci, nikdy som neriešila problémy na základe iných, proste tzv. sedliacky rozum, ale zlaté pravidlo, vždy o vrstvu viac ako dospelý. Vždy mali pokrývku hlavičky a ochranu noziciek - ponožky, rukavičky....ak máš pocit, že fusak áno, tak daj, zajde slnko a je chladno
ja tiez nerozumiem, ze toto sa niekto musi pytat..
no skus si sadnut len tak niekde vonku, nehybat sa , ako dieta v kociku zo pol hodinu, hodinu....a potom si predstav, ci by si radsej nechcela mat nohy a chrbat pekne v teple vo fusaku.... Ja rozhodne ano. 8st nie je ziadne terno... radsej ho mat a odobnut, ako nemat a prechladnut....
Moj je narodeny v decembri,von chodime v hlbokom kociku bez fusaku- ma dlhe body,svetrik,pancusky,teplacky,overal,tensia deka pod nim,rovnaka na nom a nanoznik od kociara...
ale ved to je jednoduche, hod si do matematicko, fyzikalno, chemickeho vzorca veliciny ako:
- hrubka a kvalita fusaku
- aktualne povternostne podmienky
- vlhkost vzduchu
- teplotu
- vek dietata
- imunitu dietata
- ostatne faktory ako napr. co ma este na sebe....tu pozor pri kazdej jednej veci od tielocka, po svetrik a bundu zvazit ich veternoodolnost a hrejivost
- dlzku pobytu vonku
- bdelost a pohyblivost dietatka
- konstrukciu kocika
- klimaticke podmienky na ake je dietatko bezne zvykle, prip. aj jeho narodnost a geny rodicov
.........vsetko vynasobit, vydelit, priratat, odratat, niekde umocnit ci odmocnit..........
alebo: ked je zima - obleciem viac, ked je teplo - obleciem menej
Samozrejme ze este davam vsak je zima a dietatko v kocariku len lezi alebo sedi.. ked je teplejsie menej obleciem..
este urcite treba vsak je zima a dnes uz uplna
Ach, co tie nase mami robili bez internetu a mk.... Akoto ze nas dokazali vychovat. Klobuk dolu pred nimi 😁😁😁😁😁😁😁