dobrý deň som prvorodička dnes mi došiel nový zimný fusak elodie details prosím vás dáva sa na fusak deka ešte alebo sa dáva do fusaka? poprípadne ako obliecť 5 mes bábo do fusaku?
my tu máme teraz 1stupeň
Zalezi, kde byvas. V zime v tatrach(minus 10 aj viac) som davala do kociara pod fusak aj hrubu deku, a dieta do fusaku v zimnom overale, na vrch kociara este tu “krytku”. Doma v Bratislave lwn vlneny overal a do fusaku bwz krytky
dávala som...
Aj ja som dávala keď bola moc zima
Hlavne daj pod fusak.
Záleží aký máš fusak, ja som nedávala ale teda u nás nebolo v zime menej ako -10, mala som elodie fusak s takým ovečkovym vnútrom a teda dcéra nemala ani raz oblečený ani zimný overal, iba tie chlpaté jesenné celú zimu( pod tým iba pančuchy alebo legíny a ponožky)a vždy bola teplúčka keď som ju vyťahovala. Ale kamoška mala iný fusak, neviem značku a teda musela mať malého zabaleného v hrobom zimnom overale a ak nedala ešte deku bol studený 🤷 veľmi záleží od kvality fusaku
Ano, a najma aj POD fusak
Ja som dávala do fusaku ale to musela byt poriadna zima vonku
Ja som dnes malého dala do fusaku len v mikine a veste,teplacky a ponožky, ale my tu mame okolo 15 stupňov, teraz bude mat 6 mesiacov. Ale nikdy som nedávala pod fusak deku ale môj maly sa hrozne dokáže spotit , vždy bol teplucky
Tak ja som davala bavlnenu plienku pod hlavicku aby keby vygrcol nemusel ist cely fusak do pracky a inak ako doma, ked velmo mrzlo dala som mikinu a jasne mal ciapocku...vzdy bol teplucky... ine nikdy nic netrebalo, ale tak ja som s malym v nejakych -15 stupnoch von nechodila...