Ahojte mamicky.Ja by som len potrebovala vediet ci klasicku jednorazovu plienku ovplivnuje datum spotreby.Vsimli sme si to az doma,ze jak sme v jednom obchode kupili pampers plienky velke economi balenie a po rozbaleni krabice sme na vnutornych baleniach zistili,ze zaruka skoncila 4.2013 a plienocky sa najskor pouziju az v auguste a mame dilemu ci plienka bude este dobra pre baby?No myslim ten gel co je v plienke.Je mi to hlupe ist a vratit tovar .Mate stym niekto skusenost?
@casnicka ahoj, my tiez pouzivame plienky pampers a preto viem ze na plienke to co je vytlacene malymi pismenkami je datum vyroby, je tam aj cas a nieje to datum spotreby. potom na obale je napisane ze doba spotreby je do 3 rokov od tohto datumu.
no hej tak to tam pise. ale co neviem ci ich mame pouzit alebo nie...ale doba spotreby skoncila 4.2013 a plienocky sa najskor pouziju az v auguste.
@casnicka takze mas tam datum vytlaceny 4. 2010? tak tomu mam rozumiet?
hej hej tak tak...
no neviem ci mi este ich zoberu ale skusit mozem...a hej keby mi ich nezibrali...bolo by problem ich pouzit...alebo je to tam riziko niejake pre baby?
@casnicka aha... myslim si ze budu v pohode, kedze to nieje ako jogurt alebo potravina, tie 4mesiace hore dole.. ak ta to vsak velmi nahnevalo a mas ten obchod poblizku tak mozes ich ist vratit, no podla mna im nic nebude.. inac len tak pre zaujimavost, mozes sa pozriet kto ich vyraba, aka krajina?
som si ista lebo na krabici je datum 25.4.2010 a na vnutornom balicku je datum 4.2013 tak si myslim ze to tak je spravne pisane...a tak potom ke dto neje tak jak si ja myslim tak ktory datum je ten spravny ...a doba pouzitia je najlepsie 3 roky...a vyrobca je polsko.
@casnicka tak to oni urobili nejaku chybu s tymi datumami.. ale v podstate to je jedno, ak budu spotrebovane v auguste, tak sa nic nestane. inac preto som sa pytala na tu krajinu povodu, lebo som tu citala nejake diskusie k pamperskam z polska, ale aj ja som kupila take z polska a nebol s nimi ziadny problem.
@linda20111 tak aj ja som si myslela,ze to moze byt somarina,ale aj tak co na nich by sa mohlo pokazit, a dakujem za odpoved...
@casnicka Neboj, plienky budú v pohode. Ja som mala odložené po staršom synovi pre mladšieho - rozdiel medzi nimi je dva roky - asi toľko stáli zabalené v skrini. Pampersky úplne v pohode akoby som ich včera kúpila 🙂 , ale Toujoursky z Lídla boli trošku tvrdšie, ako keby absorbovali nejakú vlhkosť zo vzduchu, alebo ja neviem, ale dali sa v pohode použiť. (Či boli ešte v záruke neviem)
@linda20111 inak skoro vsetky pampersy ktore sa predavaju u nas su vyrobene v polsku
skus sa opytat na pampers.sk