Darujem oblečenie pre mamičky alebo staršie deti (14+)

lilien16
3. feb 2014

Milé mamičky, mám nejaké oblečenie, ktoré som sa rozhodla darovať, ak viete o niekom kto je v núdzi alebo by ho oblečenie potešilo, napíšte mi ... Chcela som ho rozposlať do rodín, ktoré boli aj v Modrom z neba, avšak komunita na FB už neexistuje a nikde neviem nájsť na dotyčných ľudí adresy, preto som sa rozhodla, že to skúsim aspoň tu cez MK 🙂

sisa87220
10. feb 2014

dobry večer prajem ... som matka hmotnej nudzi mám dve dcerky a choreho manžela ktory trpi epilepsio a mám problemy ladvinami sotva vižejeme bola by som velmi vám vdačna keby ste podarovala pre moje deti oblečenie alebo aj pre nás dakujem sisa87220@azet.sk

krprtka
14. feb 2014

@sisa87220 aké veľké deti máte?a vaše veľkosti?

tajka1986
14. feb 2014

@sisa87220 rada by om pomohla aj ja,napiste velkosti ake mate vy,muz,deti

naolina
14. feb 2014

dobry vecer.Jedna mamicka prosila pomoc-potrebuje dievcenske veci c.138-140 mate aj take k dispozicii.Dala by som Vam na nju kontakt.Dakujem

lubinkas
6. júl 2014

Ahojte maminky. Rada by som darovala damske oblecenie pre mamnku v nudzi, pripadne pre dospievajuce dievca. Ide priemerne o velkosti 38, S, XS, M. Najradsej osobny odber BA, ak sa nebude dat inak poslem aj za postovne. Oblecenie je v dobrom nosenom stave, bez dier, flakov, niektore veci parkrat oblecene, ine viacej. V pripade zaujmu piste prosim IP. Dakujem, verim, ze este dobre posluzi🙂.

galka1709
1. nov 2015

Dobrý večer ,prosim vas kto by daroval pre samostatnú matku z 4 detmi.. detské potreby čo nepotrebujete ZADARMO . Som len na materské a neviem pre moje DETI podať čo by potrebovali lebo z materskéj sa nedá bez manžela aj nájom musím vyplatiť. Tak veľmi pekne by som poprosila takého človeka kto by bol dobrosrdečný...velkosti na chlapcov 74,98,120.a cerka ma velkost 92.velmi vam budem vdačna... ☹ ☹ ☹

klincek
27. jan 2016

Ahojte maminky,
ak by mala niektora zaujem o damske cizmy vel. 40 a kratky sivy kabat na vel. 40/42, rada poslem. Veci su nosene, ale stale slusne. Snad niekomu este posluzia.

tlumacova123
3. feb 2016

@lilien16 dobry večer chcem sa spytat omtie veci ktore chcete darovat mate ich ešte dakujem .

lilien16
autor
3. feb 2016

@tlumacova123 vždy sa nejaké veci nájdu, ktoré pomôžu ešte iným 🙂 ... avšak väčšinou mám už len veci veľ. L,XL, sem tam možno nejaké M by sa našlo

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marusa771
6. feb 2016

@lilien16 dobry vecer som po materskej a nemozem si dovolit kupit veci a mala bi som zaujem o tie darovane veci kebi ste mi poslali dakujem bola bi som rada

dankadanko123
7. feb 2017

Dobry den poprosila by som vas nam by sa tie veci zisli mam choru postihnutu dceru sme viac clena soc sľabsia rodina velmi bakujem

marusa771
7. feb 2017

@lilien16 dobri večer mala bi som zaujem o darované veci dakujem zisli bi sa mojej dcerkej.

galka1709
16. jún 2017

@fidka79 dobry vecer otec deti nas opusti tak som ostala sama nane

margaretka
6. dec 2017

serioznej mamine ktora naozaj potrebuje veci pre deti viem darovat oblecenie od narodenia do 8r.

marusa771
7. dec 2017

@margaretka mala by som záujem

margaretka
7. dec 2017

@marusa771 nemáš v profile žiadne info,deti ... Pre koho aky vek?

marusa771
7. dec 2017

@margaretka mám 2ročnú dcérku a 8ročného chlapca