Milé mamičky, mám nejaké oblečenie, ktoré som sa rozhodla darovať, ak viete o niekom kto je v núdzi alebo by ho oblečenie potešilo, napíšte mi ... Chcela som ho rozposlať do rodín, ktoré boli aj v Modrom z neba, avšak komunita na FB už neexistuje a nikde neviem nájsť na dotyčných ľudí adresy, preto som sa rozhodla, že to skúsim aspoň tu cez MK 🙂
dobry vecer.Jedna mamicka prosila pomoc-potrebuje dievcenske veci c.138-140 mate aj take k dispozicii.Dala by som Vam na nju kontakt.Dakujem
Ahojte maminky. Rada by som darovala damske oblecenie pre mamnku v nudzi, pripadne pre dospievajuce dievca. Ide priemerne o velkosti 38, S, XS, M. Najradsej osobny odber BA, ak sa nebude dat inak poslem aj za postovne. Oblecenie je v dobrom nosenom stave, bez dier, flakov, niektore veci parkrat oblecene, ine viacej. V pripade zaujmu piste prosim IP. Dakujem, verim, ze este dobre posluzi🙂.
Dobrý večer ,prosim vas kto by daroval pre samostatnú matku z 4 detmi.. detské potreby čo nepotrebujete ZADARMO . Som len na materské a neviem pre moje DETI podať čo by potrebovali lebo z materskéj sa nedá bez manžela aj nájom musím vyplatiť. Tak veľmi pekne by som poprosila takého človeka kto by bol dobrosrdečný...velkosti na chlapcov 74,98,120.a cerka ma velkost 92.velmi vam budem vdačna... ☹ ☹ ☹
Ahojte maminky,
ak by mala niektora zaujem o damske cizmy vel. 40 a kratky sivy kabat na vel. 40/42, rada poslem. Veci su nosene, ale stale slusne. Snad niekomu este posluzia.
@lilien16 dobry večer chcem sa spytat omtie veci ktore chcete darovat mate ich ešte dakujem .
@tlumacova123 vždy sa nejaké veci nájdu, ktoré pomôžu ešte iným 🙂 ... avšak väčšinou mám už len veci veľ. L,XL, sem tam možno nejaké M by sa našlo
Dobry den poprosila by som vas nam by sa tie veci zisli mam choru postihnutu dceru sme viac clena soc sľabsia rodina velmi bakujem
serioznej mamine ktora naozaj potrebuje veci pre deti viem darovat oblecenie od narodenia do 8r.
@margaretka mala by som záujem
@marusa771 nemáš v profile žiadne info,deti ... Pre koho aky vek?
@margaretka mám 2ročnú dcérku a 8ročného chlapca
dobry večer prajem ... som matka hmotnej nudzi mám dve dcerky a choreho manžela ktory trpi epilepsio a mám problemy ladvinami sotva vižejeme bola by som velmi vám vdačna keby ste podarovala pre moje deti oblečenie alebo aj pre nás dakujem sisa87220@azet.sk