Ahojte, mám oblečenie, ktoré by som rada posunula ďalej je mi to lúto vyhodiť.
Maminky píšte mi čo vám chýba a aké veľkosti máte pokúsim sa niečo pre vás nájsť, mám aj hračky.
,,IBA MAMINY KTORE TO MAJU VELMI ŤAŽKÉ,,
Napísalo mi veľa mamičiek, prednosť majú slobodné mamičky bez manželov v ťažkej situácii. Chcem pomócť tam kde to naozaj treba. Každá rodina by si zaslúžila pomôcť :/
aj ja mám vecičky pre bábätko a tiež neviem čo s nimi určite pomôžu mamičke v zlej finančnej situácii. skor pre dievčatko.
vecičky su od 00-9 mesiacov .
Prosím nech sa ozvu len mamičky ktoré naozaj potrebujú pomoc.
Toto som zabudla napísať aj ja... chlapčenske veci tak 3-4 roky to od mojej sestry
A odomna veci na maminku bo dievcatko velkost 158-164 neni toho vela
Najlepsie nitra prinesiem osobne pošta je už predrazena
ahoj volám sa kika moja mamička pred 5 dnami porodila nema nam a ani sebe čo obliekat a ani babetku pomohli bi ste nam? 😨
pripájam sa mám ešte zopár kusov č.74-80, pozrite v inzeráte
@latoyatyson ahoj mas aj pre chalanov? velkost 92-98
latoyatyson, dobrý večer. Chcela by som sa opýtať na vecičky pre chlapčeka veľkosť 80-82 na zimu. Nie je to pre mňa ale pre jednu maminu z obce Valaská. Vyrástla vo veľmi zlom prostredí a aj tak dopadla. Má okolo 20 rokov a je slobodná. Ja jej pomáham ako viem. Ja som jej poskytla všetko čo som mala po mojej malej ale na túto zimu už nič nemám. Ďakujem
ahojte, ja mam vecičky pre dievčatko.(velkost 0-rok) Rada by som ich niekomu darovala, kto ich potrebuje a spravili by mu radost. Nie su nove, ale stale nositelne. Ak mate niektora zaujem, napiste mi🙂 Som z námestova, tak ak by mal niekto zaujem o osobne prevzatie, bolo by to fajn, ale nie je problem ich aj poslat🙂ola
kúpim dievčenský overál-kombinézu v dobrom stave na 8ročnú slečnu č, asi 132-
Darujem tehotenske obleceni pro maminku, ktera byla pred tehotenstvim drobna - tak vel. 34, S, na vysku okolo 168. Kalhoty, tricka. Jen osobni odber v BA Dubravce.
Ahojte maminy na uvod vam prajem vesele vianoce a stastny novy rok.🙂 .Vidim vela mamiciek daruje vecicky tak ma napadlo skusim sa opitat ci by sa nenaslo nieco pre 2rocne dievcatko?velmi by nam to pomohlo ked ze muz prisiel o pracu a vsetky peniazky davame na stravu a najom,ak by sa volaco naslo napiste mi.dakujem vam🙂
@erikababula Ahoj, v bazare tu na MK si mozes vyhladat inzeraty kde ludia daruju veci, oblecenie.... tu mas odkaz, je tam v zadani "darujem" a z oblasti "Sereď"
pozri si to, prejdi a mozno ti nieco padne do oka 😉 .
Garzonka dakujem🙂
dobri vecer ja sa volam alena ja ma cerku 13 mesiacom ma a som sama nanu a sme pretim bivli na ulici sme na podnajom a kazdi tisden je ona hora a aj m a asmu pomoste mi prosim vas
Ahojte ...mame doma 5 vriec obnosenych detskych veciciek...ak byniekomu pomohli rada darujem...o narodenia po cca 3 rocky
@latoyatyson Ahoj som slobodná mamina a mám 9ročné devča,žieme len s prídavkou z uradu prace 136eur,bývam na slobodárke takže veľa penazí na obečenie mi nezostane ale budem rada ak sa ozvete a pomožete námBudem vám zo srdca moc vdačná ozvyte sa na moj meil alena232@azet.sk
a ako sa tu ludia zle maju s pc a s internetom??????? 😕
@latoyatyson darovat veci mozes aj v nasom bazari na MK, temy nesluzia na darovanie, kupu alebo vymenu oblecenia a veci.
ahojky ja vecicky nepotrebujem, ale jedna znama caka v aprili chlapceka druhe babo a s manzelom byvaju na ubytke jej by sa vecicky zisli kedze prve ma dievcatko , nieco som jej dala co mi poslala moja svokra co nasla v skrini a bola zato velmi vdacna, s pozdravom Lenka