Darujem oblečenie

latoyatyson
26. okt 2012

Ahojte, mám oblečenie, ktoré by som rada posunula ďalej je mi to lúto vyhodiť.
Maminky píšte mi čo vám chýba a aké veľkosti máte pokúsim sa niečo pre vás nájsť, mám aj hračky.

,,IBA MAMINY KTORE TO MAJU VELMI ŤAŽKÉ,,

aknel1985
27. okt 2012

ahojky ja vecicky nepotrebujem, ale jedna znama caka v aprili chlapceka druhe babo a s manzelom byvaju na ubytke jej by sa vecicky zisli kedze prve ma dievcatko , nieco som jej dala co mi poslala moja svokra co nasla v skrini a bola zato velmi vdacna, s pozdravom Lenka

latoyatyson
autor
27. okt 2012

Napísalo mi veľa mamičiek, prednosť majú slobodné mamičky bez manželov v ťažkej situácii. Chcem pomócť tam kde to naozaj treba. Každá rodina by si zaslúžila pomôcť :/

majka1654
29. okt 2012

aj ja mám vecičky pre bábätko a tiež neviem čo s nimi určite pomôžu mamičke v zlej finančnej situácii. skor pre dievčatko.
vecičky su od 00-9 mesiacov .

Prosím nech sa ozvu len mamičky ktoré naozaj potrebujú pomoc.

latoyatyson
autor
29. okt 2012

Toto som zabudla napísať aj ja... chlapčenske veci tak 3-4 roky to od mojej sestry
A odomna veci na maminku bo dievcatko velkost 158-164 neni toho vela
Najlepsie nitra prinesiem osobne pošta je už predrazena

sdsdsd
14. nov 2012

ahoj volám sa kika moja mamička pred 5 dnami porodila nema nam a ani sebe čo obliekat a ani babetku pomohli bi ste nam? 😨

luci5
28. nov 2012

@sdsdsd ahoj Kika. A ty máš kolko ročkov? a bábatko je dievča a či chlapček? mám vecičky skor pre dievčatko. Daj vedieť, rada niečo pošlem

momo111
30. nov 2012

pripájam sa mám ešte zopár kusov č.74-80, pozrite v inzeráte

dominika241
4. dec 2012

@latoyatyson ahoj mas aj pre chalanov? velkost 92-98

@latoyatyson

vladka50
4. dec 2012

latoyatyson, dobrý večer. Chcela by som sa opýtať na vecičky pre chlapčeka veľkosť 80-82 na zimu. Nie je to pre mňa ale pre jednu maminu z obce Valaská. Vyrástla vo veľmi zlom prostredí a aj tak dopadla. Má okolo 20 rokov a je slobodná. Ja jej pomáham ako viem. Ja som jej poskytla všetko čo som mala po mojej malej ale na túto zimu už nič nemám. Ďakujem

olahajducikova
9. dec 2012

ahojte, ja mam vecičky pre dievčatko.(velkost 0-rok) Rada by som ich niekomu darovala, kto ich potrebuje a spravili by mu radost. Nie su nove, ale stale nositelne. Ak mate niektora zaujem, napiste mi🙂 Som z námestova, tak ak by mal niekto zaujem o osobne prevzatie, bolo by to fajn, ale nie je problem ich aj poslat🙂ola

jazminn
9. dec 2012

kúpim dievčenský overál-kombinézu v dobrom stave na 8ročnú slečnu č, asi 132-

czechzuzanaba
10. dec 2012

Darujem tehotenske obleceni pro maminku, ktera byla pred tehotenstvim drobna - tak vel. 34, S, na vysku okolo 168. Kalhoty, tricka. Jen osobni odber v BA Dubravce.

erikababula
25. dec 2012

Ahojte maminy na uvod vam prajem vesele vianoce a stastny novy rok.🙂 .Vidim vela mamiciek daruje vecicky tak ma napadlo skusim sa opitat ci by sa nenaslo nieco pre 2rocne dievcatko?velmi by nam to pomohlo ked ze muz prisiel o pracu a vsetky peniazky davame na stravu a najom,ak by sa volaco naslo napiste mi.dakujem vam🙂

garzonka
25. dec 2012

@erikababula Ahoj, v bazare tu na MK si mozes vyhladat inzeraty kde ludia daruju veci, oblecenie.... tu mas odkaz, je tam v zadani "darujem" a z oblasti "Sereď"
pozri si to, prejdi a mozno ti nieco padne do oka 😉 .

https://www.modrykonik.sk/bazar/?q=darujem&loca...

erikababula
9. jan 2013

Garzonka dakujem🙂

mandarinka1983
9. jan 2013

dobri vecer ja sa volam alena ja ma cerku 13 mesiacom ma a som sama nanu a sme pretim bivli na ulici sme na podnajom a kazdi tisden je ona hora a aj m a asmu pomoste mi prosim vas

hviezdickae
11. jan 2013

Ahojte ...mame doma 5 vriec obnosenych detskych veciciek...ak byniekomu pomohli rada darujem...o narodenia po cca 3 rocky

alena232
18. jan 2013

@latoyatyson Ahoj som slobodná mamina a mám 9ročné devča,žieme len s prídavkou z uradu prace 136eur,bývam na slobodárke takže veľa penazí na obečenie mi nezostane ale budem rada ak sa ozvete a pomožete námBudem vám zo srdca moc vdačná ozvyte sa na moj meil alena232@azet.sk

dari226
18. jan 2013

a ako sa tu ludia zle maju s pc a s internetom??????? 😕

latvia
19. jan 2013

@latoyatyson darovat veci mozes aj v nasom bazari na MK, temy nesluzia na darovanie, kupu alebo vymenu oblecenia a veci.